Redactia.ro
Home » Homepage » Fotografia inedită cu Gheorghe Dincă înainte de crime. Detaliul care atrage atenția

Fotografia inedită cu Gheorghe Dincă înainte de crime. Detaliul care atrage atenția

GALERIE FOTO (2)

Gheorghe Dincă înainte de crime. În urmă cu trei săptămâni, Gheorghe Dincă părea o persoană normală, cu interese și activități obișnuite. Cel puțin asta e concluzia pe care o putem avea după ce ne uităm la o fotografie din 2017. În imaginea respectivă, inculpatul în două cazuri de omor era alături de vecinii lui, la o ”șuetă”.

Gheorghe Dincă înainte de crime

Înainte să se știe că e un criminal cu sânge rece, Gheorghe Dincă era, pur și simplu, un cetățean din Caracal. De profesie mecanic, bărbatul de 66 de ani se ocupa cu taximetria și relaționa cu foarte multe persoane zilnic. Ba mai mult, în ciuda celor spuse de vecini (n.r. că ar fi un om taciturn), Gheorghe Dincă pare să fi avut o relație bună cu aceștia.

Într-o fotografie care datează din 2017, Gheorghe Dincă apare vorbind cu vecinii săi, semn că acesta avea o relație, cât de cât, cu aceștia. Zâmbitor, îmbrăcat ca oricare alt bărbat de vârsta lui, Dincă nu dădea senzația că ar ascunde ceva atât de cumplit.

Detaliul care atrage atenția

Ceea ce atrage atenția în această fotografie postată pe rețelele de socializare de către un vecin este chiar normalitatea comportamentului lui Dincă. O privire senină, un zâmbet calm, o atitudine corporală îl prezintă pe Gheorghe Dincă înainte de crime ca fiind un om obișnuit, într-o zi obișnuită.

Dar iată că astăzi bărbatul de 66 de ani este anchetat pentru două crime absolut îngrozitoare. Nici la această oră, anchetatorii n-au concluzii clare asupra ceea ce s-a întâmplat, cu toate că Dincă și-a mărturisit faptele.

Citește și Cazul Caracal. Ce a apărut vineri dimineaţă la casa lui Gheorghe Dincă. Oamenii au rămas uluiţi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: