Redactia.ro
Home » Știri » De la extaz, la agonie. Un tânăr care în urmă cu trei săptămâni era mire, acum luptă pentru viață pe patul unui spital

De la extaz, la agonie. Un tânăr care în urmă cu trei săptămâni era mire, acum luptă pentru viață pe patul unui spital

GALERIE FOTO (2)

 Ionel Zanfir Cristian, un tânăr în vârstă de 34 de ani care acum trei săptămâni își trăia visul de a deveni mire se află acum în stare gravă la secția de Terapie Intensivă (ATI), la Spitalul Nr. 1 Craiova, Dolj.  Familia și proaspăta lui soție trec prin momente extrem de dificile, fiind alături de el în fiecare zi, sperând într-o recuperare miraculoasă. Doctorii fac tot posibilul pentru a-l stabiliza, dar situația rămâne critică. Tânărul luptă pentru viața lui, iar rudele și prietenii s-au mobilizat pentru a oferi sprijin moral și financiar.

De la extaz, la agonie

În urmă cu doar câteva săptămâni, tânărul sărbătorea începutul unei noi etape în viața sa, alături de familie și prieteni, în ziua nunții sale. Acum, aceleași persoane care au fost martore la bucuria lui stau cu sufletul la gură, așteptând cu nerăbdare vești bune din partea medicilor, care fac eforturi imense pentru a-l salva.

Sursă foto: Facebook
Sursă foto: Facebook

Soția, mesaj disperat pentru salvarea soțului

Ionuț Zanfir Cristian urmează să intre în operație și are nevoie URGENT de sânge 01 POZITIV. Soția face declarații cu ochii în lacrimi: “În cazul asta puteti face public ca este nevoie urgentă de sânge grupa 01 pozitiv. Soțul meu este la un pas de moarte. Mai multe detalii nu am puterea să vă dau acum” a spus soția pentru redactia.ro

Apropiații tânărului fac apel pe rețelele de socializare la oameni pentru a dona sânge grupa 01 POZITIV necesară pentru a-i salva viața. Și fanii Craiovei au sărit în ajutorul lui Ionuț Zanfir, bărbatul fiind suporter înfocat al echipei din Bănie.

Marți, soția tânărului a dezvăluit pe Facebook detalii despre starea de sănătate a bărbatului. „Hemoglobina soțului meu a ajuns la 6, mai este nevoie de încă puțin pentru a fi stabil hemodinamic. Fiecare picătură de sânge contează. Vă mulțumesc”, a fost mesajul transmis de Ramona Ghiță pe rețelele de socializare.

Așadar este nevoie urgentă de sânge pentru tânărul Ionuț Zanfir, internat la secția ATI a Spitalului de Urgență nr 1 din Craiova.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect