Redactia.ro
Home » Monden » De la grăsuță la fotomodel. Adina Bourceanu slăbit peste 40 de kilograme și arată senzațional. FOTO în articol

De la grăsuță la fotomodel. Adina Bourceanu slăbit peste 40 de kilograme și arată senzațional. FOTO în articol

GALERIE FOTO (3)

Alexandru Bourceanu, fostul fotbalist al Stelei se poate lăuda cu o soție fotomodel. Dacă până de curând se lupta cu kilogramele în plus, după nașterea celor doi copii, Adina Bourceanu a schimbat macazul și s-a apucat de treaba. Rezultatele sunt spectaculoase, iar fotografiile vorbesc de la sine.

În 2018, Adina Bourceanu revenea în atenția publicului cu o nouă silueta, demnă de invidiat. Soția fostului fotbalist stelist slăbise în jur de 40 de kilograme, după o intervenție chirurgicală. Tânăra a mărturisit că a suferit o operație de micșorare a stomacului, ceea ce a făcut-o să piardă multe kilograme. În plus, dieta strictă și sportul au conturat formele de fotomodel ale Adinei Bourceanu, demontând mitul cum că femeile nu își pot reveni după două sarcini, ce-i drept, cu un mic ajutor de specialitate.

Alexandru și Adina Bourceanu se iubesc din adolescență

Cuplul Alexandru si Adina Bourceanu este unul dintre cele mai longevive din showbiz-ul românesc, dacă stăm să analizăm poveștile de dragoste care au fost scrise pe terenul de fotbal de-a lungul vremii. Puțină lume știe că aceștia se cunosc încă din adolescență, iar că iubirea lor a trecut peste orice obstacole, chiar și peste deplasările de fotbalist ale lui Alexandru.

Au împreună un restaurant și o clinică de recuperare

Accidentările suferite de-a lungul carierei de fotbalist l-au făcut pe Alexandru Bourceanu să își îndrepte atenția către înființarea unei clinici de recuperare, cu ajutorul căreia să poată oferi tratamente de specialitate. Astfel, în colaborare cu un kinetoterapeut cu experiență, cuplul a reușit să pună pe picioare o afacere de succes. Mai mult decât atât, cei doi și-au îndreptat atenția și către deschiderea unui restaurant cu specific italienesc, situat într-una dintre clădirile frumoase ale capitalei. Afacerile sunt controlate și supervizate atât de Adina cât și Alexandru Bourceanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: