Redactia.ro
Home » Știri » De la întuneric la speranță! Daniela Ploia ar fi încercat să se sinucidă. Interpreta de muzică populară a intrat cu mașina pe contrasens

De la întuneric la speranță! Daniela Ploia ar fi încercat să se sinucidă. Interpreta de muzică populară a intrat cu mașina pe contrasens

De la întuneric la speranță! Daniela Ploia ar fi încercat să se sinucidă. Interpreta de muzică populară a intrat cu mașina pe contrasens. Iată detaliile!

Daniela Ploia ar fi încercat să se sinucidă

Incidentul șocant în care Daniela Ploia a intrat cu mașina pe contrasens a adus în prim-plan o latură întunecată a vieții artistei – lupta sa cu gândurile suicidare. Cu toate că momentul tragic a fost evitat cu puțin noroc și intervenția rapidă a celuilalt șofer implicat, această situație reprezintă un semnal de alarmă cu privire la problemele profunde cu care se confruntă uneori persoanele publice.

După un concert în județul Timiș, Daniela Ploia s-a urcat la volan, luând o decizie nefericită în momentul de disperare. Dorind să-și pună capăt vieții, artista a întrerupt brusc traseul și a intrat pe contrasens. Doar vigilența și reacția rapidă a șoferului din fața sa au împiedicat producerea unei tragedii. Din fericire, nici artista, nici ceilalți participanți la incident nu au suferit răni grave.

„Nu sunt într-un moment prea bun. Nu vreau să aud de nimeni”, a declarat Daniela Ploia pentru Fanatik.

Este important de menționat că șoferul afectat de decizia lui Daniela Ploia a ales să nu depună plângere împotriva acesteia, manifestând compasiune și înțelegere față de lupta cu care se confruntă artista. La scurt timp după incident, Daniela a fost copleșită de sentimente de rușine și umilință, exprimându-și durerea prin lacrimi și cuvinte greu de suportat.

Interpreta nu este la primul incident

Acest incident tragic nu este, din păcate, primul în care Daniela Ploia a încercat să-și ia viața. Cu trei ani în urmă, artista s-a răsturnat cu mașina în râul Timiș, dar a fost salvată de patru bărbați curajoși, care au intervenit rapid pentru a o scoate la suprafață și a-i oferi șansa unei noi vieți. Această experiență anterioară ar trebui să ne determine să privim cazul într-un context mai larg, în care vedem suferința profundă și tulburările mentale care afectează viața acestei artiste talentate.

Daniela Ploia părea să se bucure de o relație de iubire

În ciuda recentei tentativi de sinucidere, Daniela Ploia părea să se bucure de o relație de iubire și avea planuri de a-și construi un viitor alături de partenerul său. Declarațiile făcute cu o lună în urmă, în care mărturisea fericirea și posibilitatea unei mutări alături de bărbatul iubit, arată cât de complexă și imprevizibilă poate fi lupta cu depresia și gândurile suicidare.

„Am luat în calcul să mă mut eu în Grecia. Spun asta pentru că sistemul medical românesc este la pământ și nu l-aș compromite pe el. Nici el nu dorește să lucreze în România. Dacă ar fi să mă mut în Grecia aș cânta, aș lucra ca asistentă pentru că am făcut și școala de asistente. Mă descurc cât de cât în limba greacă, știu limba engleză, este în regulă.

Ne-am gândit la cum vom face pe viitor pentru că nu vrem să stăm la distanță. Cred în Dumnezeu cu tot sufletul meu și sper ca de data aceasta să fie cu noroc”, spunea artista pentru sursa citată mai sus. 

 

Sursa foto: romaniatv.net

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: