Redactia.ro
Home » Monden » De la lux la ruină. Cum arată acum vila lui Irinel Columbeanu, invadată de șobolani

De la lux la ruină. Cum arată acum vila lui Irinel Columbeanu, invadată de șobolani

GALERIE FOTO (3) Irinel Columbeanu

După ce vila lui Irinel Columbeanu a fost mistuită de flăcări în toamna anului 2020, proprietatea de la Izvorani a ajuns într-o stare deplorabilă. Fosta reședință de lux, locul unde Columbeanu și Monica Gabor și-au trăit „perioada de aur”, a fost abandonată și este acum invadată de bălării și șobolani. Imobilul, odinioară grandios, a fost lăsat de izbeliște, iar interiorul este plin de mizerie și bucăți prăbușite din clădire. Vecinii sunt afectați de situație din cauza rozătoarelor care au invadat zona.

Vila abandonată după incendiu

Incendiul din 2020 a distrus acoperișul și o mare parte a vilei, lăsând în urmă doar câțiva pereți exteriori. Proprietatea, care se întinde pe 10.000 de metri pătrați pe malul lacului Snagov, a fost lăsată în paragină, iar în cei patru ani care au trecut de la incendiu, ploile și zăpezile au transformat camerele luxoase de odinioară într-un focar de mizerie. Aleile de piatră cubică din curte au fost acoperite de buruieni, iar pereții exteriori sunt mâzgăliți cu graffiti. Interiorul vilei este de nerecunoscut: mizerie, resturi de construcții și bucăți de planșeu prăbușite domină încăperile.

Un exemplu clar al dezastrului este camera în care odinioară se aflau picturile renumitului Sabin Bălașa. Aceasta este acum invadată de mizerie, iar pereții și podeaua sunt acoperiți de bucăți căzute din tavan și resturi aduse de vânt. Din somptuozitatea de altădată nu a mai rămas decât amintirea.

Invazia de șobolani și problemele vecinilor

Deși incendiul a distrus mare parte din imobil, proprietatea a rămas abandonată, lucru care a permis șobolanilor și altor rozătoare să se instaleze. Acest lucru nu a rămas fără consecințe pentru vecinii din Izvorani, care se plâng de invazia de șobolani și de mizeria adunată pe terenul fostului milionar. Condițiile insalubre afectează casele din jur, iar locuitorii zonei sunt nevoiți să ia măsuri pentru a ține rozătoarele la distanță.

Vecinii au exprimat nemulțumiri legate de abandonul proprietății și de lipsa unor măsuri pentru curățarea terenului. Aceștia cer ca autoritățile să intervină pentru a curăța zona și pentru a preveni răspândirea rozătoarelor. Situația a creat tensiuni în comunitate, iar imaginea dezastrului contrazice farmecul de altădată al cartierului de lux de pe malul lacului Snagov.

Irinel Columbeanu: de la lux la modestie

Irinel Columbeanu, cunoscut odinioară pentru stilul său de viață extravagant și averea sa impresionantă, a trecut printr-o schimbare dramatică de-a lungul anilor. După incendiul care a mistuit vila, Columbeanu a ajuns să își vândă mare parte din proprietăți din cauza problemelor financiare. În prezent, fostul milionar trăiește într-un azil de bătrâni din Ilfov, iar singura sa sursă de venit este pensia de stat.

Proprietatea de la Izvorani a fost scoasă la vânzare pentru suma de 4 milioane de euro cu puțin timp înainte de incendiu, însă nu a atras niciun cumpărător. Columbeanu a cedat ulterior vila unei avocate în schimbul unor sume de bani pentru a-și acoperi datoriile.

Acum, la 67 de ani, Irinel Columbeanu este vizitat ocazional de fiica sa, Irina, care locuiește în Statele Unite alături de mama sa, Monica Gabor. Aceasta își mai vizitează tatăl din când în când, însă relațiile dintre ei par să fie tot mai distanțate.

 

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: