Redactia.ro
Home » Monden » De la obstacole și provocări, la glorie! Drumul dificil al Andrei Măruță către succes: „Ne-am mutat în miez de noapte”

De la obstacole și provocări, la glorie! Drumul dificil al Andrei Măruță către succes: „Ne-am mutat în miez de noapte”

De la obstacole și provocări, la glorie! Drumul dificil al Andrei Măruță către succes: „Ne-am mutat în miez de noapte”

Drumul dificil al Andrei Măruță către succes

Andra Măruță, una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe din România, a cunoscut o ascensiune dificilă către succes. Deși acum este recunoscută pentru talentul și carisma ei, puțini oameni știu despre suferințele prin care a trecut înainte de a deveni celebră.

Drumul către succes este presărat de obstacole și provocări, iar Andra Măruță a trăit pe deplin această realitate. Încă de la începutul carierei sale, cântăreața a întâmpinat numeroase greutăți, pe care le împărtășește cu sinceritate ori de câte ori are ocazia.

Obstacolele și provocările pe care le-a întâmpinat Andra Măruță la începutul carierei

Într-un interviu acordat în cadrul podcastului Fain & Simplu al lui Mihai Morar, Andra a dezvăluit câteva dintre dificultățile pe care le-a întâmpinat în viața de artistă. Un moment mai puțin plăcut, pe care ea însăși îl uitase, a fost readus la lumină de către tatăl ei, care a încercat mereu să o protejeze și să o țină departe de probleme. Prin intermediul telefonului, tatăl Andrei a povestit despre o noapte grea, petrecută împreună cu fiica sa când era copil.

Andra și tatăl ei călătoriseră în București pentru a înregistra o melodie la studioul lui Costi Ioniță. Însă, în lipsa banilor necesari pentru a sta la un hotel, au fost nevoiți să caute adăpost la casa cuiva cunoscut. Din nefericire, acolo era extrem de frig, iar tatăl Andrei, îngrijorat de sănătatea fiicei sale, a luat legătura cu Costi Ioniță și a reușit să găsească o altă soluție de cazare în mijlocul nopții.

„Da, copilul meu știa că trebuie să cânte, să își facă treaba și lucrurile să iasă bine. Au fost mai multe momente grele… unul, când am mers prima oară la Costi (n.r.: Ioniță) să înregistrăm și am dormit la cineva acasă și era un frig cumplit în cameră. Andra trebuia să cânte a doua zi, nu am vrut să răcească așa că l-am sunat pe Costi și ne-am mutat în toiul nopții, ca să mergem undeva unde era mai cald”, a povestit tatăl Andrei.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: