Redactia.ro
Home » Știri » De necrezut! Cât poate să câștige o angajată a Poștei Române

De necrezut! Cât poate să câștige o angajată a Poștei Române

„Poșta Română se însănătoșește”, spune directorul companiei, Vasile Ștefan. Altfel, salariile angajaților au fost mărite pentru prima oară în 15 ani, a mai spus șeful Poștei Române. Cu această ocazie a anunțat și cât câștigă un angajat care citește doar contoarele.

De necrezut! Cât poate să câștige o angajată a Poștei Române

„Poșta Română se însănătoșește. Din fericire, chiar acum, de la 1 august, am reușit să mărim salariile. Este pentru prima oară, în ultimii 15 ani, când facem acest lucru.”, a spus directorul companiei cu ocazia inaugurării a două linii tehnologice noi destinate Fabricii de Timbre, citat de Agerpres.

Recent, directorul Poștei Române, Valentin Ștefan, a spus că sunt sute de oameni care pleacă în fiecare lună din companie să se pensioneze. La vremea respectivă, acesta spunea că sunt tot mai puţini oameni care vor să lucreze la Poştă din cauza salariilor mici.

„La Poştă avem undeva venitul mediu în companie, şi salariul de bază şi bonusuri şi sporuri undeva la 4.100 de lei, în medie, brut. Se impozitează, coboară mult sub 4.000 de lei. Acum, dacă ne uităm strict la operaţional, la oficianţi, poştaşi, soferi, salariul mediu este 1.900 de lei, salariul net. De aici problema cu lipsa de angajaţi şi de interes faţă de companie”, declara Valentin Ştefan, potrivit News.ro.

Directorul Poştei Române a dat și un exemplu de succes în bonusare. Acesta a povestit că o colegă din Bucureşti, care a cerut să citească contoare, a lucrat seara şi în week-end, şi a reuşit să câştige vreo 6.000 de lei brut. Acesta a dezvăluit că angajaţii câştigă un leu pentru fiecare citire de contoar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: