Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » De patru ani, un tânăr a purtat zi de zi o mască de cerb. Motivul pentru care a ales să facă acest lucru

De patru ani, un tânăr a purtat zi de zi o mască de cerb. Motivul pentru care a ales să facă acest lucru

GALERIE FOTO (11)

Luo Dan, un pictor și designer de la Chonqing, China a ales să poarte o mască de cerb în fiecare zi, timp de patru ani. Tânărul a explicat care este motivul epntru care face acest lucru.

Motivul pentru care a ales să facă acest lucru

Pictorul susține că accesoriul bizar l-a ajutat să își găsească pacea interioară și are și o anumită semnificație. Potrvit tânăîrului, această mască l-a ajutat să elibereze cerbul din interiorul lui. Găsirea inspirației poate fi extrem de dificilă pentru un artist, însă pentru Luo Dan acest lucru pare să fie extrem de simplu. Luo Dan a afirmat că a început să poarte capul de cerb și că s-a obișnuit repede să îl folosească în timpul muncii. Însă, după puțin timp acest lucru a dus la formarea unui obicei și a ajuns să îl poarte și în timpul liber, ori de câte ori avea ocazia.

Cerbul este un animal tămăduitor. Punând masca, am găsit o apce interioară lipsită de mult timp. Când port masca, simt că sunt un cerb în interior”, a explicat tânărul.

Luo Dan a mai spus că nu știe cât timp va mai purta masca de cerb de acum înainte, deși o poartă deja de patru ani. Însă, având puterile terapeutice pe care masca le are și pe care le-a precizat, este puțin probabil ca tânărul să o dea jos prea curând.

Luo Dan este un pictor și designer chinez, stabilit în Beijing, China.

Tânărul a absolvit prestigioasa Academie Centrală de Arte Plastice  (CAFA) din Beijing, cu un masterat în sculptură. Sculpturile artistului păstrrează o venerație pentru tendințele clasice și cele moderniste. Tânărul aplică linii minimaliste simple pentru a crea elemente care adaugă o calitate peotică operelor sale.

 

Luo a creat de-a lungul timpului sculpturi care au sfidat gravitația, iar expresia sa poetică duce publicul într-o lume a misterului, după cum chiar acesta a mărturisit.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: