Redactia.ro
Home » Știri » De teama războiului, un bărbat din Galați a mers la spital cu o vestă antiglonț. Cum au reacționat medicii

De teama războiului, un bărbat din Galați a mers la spital cu o vestă antiglonț. Cum au reacționat medicii

De teama războiului, un bărbat din Galați a mers la spital cu o vestă antiglonț

De teama războiului, un bărbat din Galați a mers la spital cu o vestă antiglonț. Medicii de la Spitalul de Urgență din Galați au rămas șocați după ce un bărbat a ajuns la unitatea medicală cu o vestă antiglonț. Ce au descoperit ulterior specialiștii? 

De teama războiului, un bărbat din Galați a mers la spital cu o vestă antiglonț. Cum au reacționat medicii

Caz inedit în județul Galați. Un bărbat a ajuns la Spitalul de Urgențe cu o problemă medicală, dar doctorii au rămas surprinși când au văzut ce avea acesta pe el. În vârstă de 48 de ani, bărbatul i-a șocat pe toți cei prezenți. Acesta purta o vestă antiglonț, de teama războiului. Bărbatul a povestit că se teme de un posibil război, așa că a decis să poarte vestă antiglont. Având în vedere că există tensiuni între Ucraina și Rusia și se anunță un posibil război, bărbatul s-a speriat și a vrut să se protejeze și să fie în siguranță. Un medic a povestit întâmplarea pe rețelele sociali. „Pe undeva lumea a luat-o rara rău. Dacă un bărbat a venit la urgențe să se consulte, cu vesta antiglonț pe el, pentru că nu știe când începe răzbelul și vrea să fie protejat, ce mai vreți?”, a fost reacția unui medic.

Ulterior, medicul a revenit cu un update, spunând că bărbatul de până în 50 de ani avea vesta primită de la un club de airsoft, deși acesta ar fi declarat că ar fi o vestă antiglonț. „adevărat  a venit un cetățean până-n 50 de ani, la consultație cu o vestă din aia tactică de protecțieAi noștri nu prea au văzut la viața lor decât prin filme, veste din alea de protecțieantiglonțVesta de pe individ, cam așa aducea, iar când a fost întrebat, a spus -i antiglonț și  și-a luat măsuri de prevedere.

Oamenii noștri văzându-l așa de serios, au luat drept bună zicerea, rămânând  se crucească.Când am primit astăzi telefoane de prin media, cu întrebări din alea sobre și alarmiste, le-am explicat situațiaReluând informațiile, am aflat  omul era membru al unui club din ăla de  paintball sau airsoft și poartă niște veste de protecție  nu se schilodească., a scris marți medicul din Galați.

Oamenii cer șervețelele umede ale morților

Medicul Paul Ichim, care lucreză la Spitalul din Galați, a povestit că sunt multe lucruri neobișnuite care au loc în spital. Conform acestuia, sunt multe situații în care rudele celor decedați cer tot felul de obiecte pe care aceștia le aveau asupra lor atunci când au murit. Sunt unele persoane care cer șervelele umede și pamperșii morților. „Pe altă parte discutând situațiile astea și modul de gestionare, aflu niște chestii de am devenit subit religios din ăla făcându-mi cruci fără număr. Așa am aflat că în situații nefericite, aparținătorii cer de la noi, ce nu-ți trece prin cap, de pe urmă decedatului.

Sunt cereri de șervețele umede, de pampersi, de cămășuța cu floricele, care hai să fim serioși, nimeni nu le mai contabilizează când trebuie gestionat un pacient ce a decedat (…).Am spus corect, cereri înregistrate la director și dosare întregi cu chestii din astea., cu amenințări de relatări pe la televiziuni și nu mai știu eu pe unde”, a spus el, pe pagina sa de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: