Redactia.ro
Home » Știri » De Ziua Victoriei, Putin a fost văzut cu un bărbat misterios! Asta stârnește zvonuri despre un posibil înlocuitor al președintelui rus

De Ziua Victoriei, Putin a fost văzut cu un bărbat misterios! Asta stârnește zvonuri despre un posibil înlocuitor al președintelui rus

Ar putea fi înlocuit președintele Vladimir Putin? Ei bine, potrivit zvonurilor apărute ar exista un potențial înlocuitor al președintelui rus. Toate aceste speculații au apărut din cauza acțiunilor liderului de la Kremlin în timpul Paradei de Ziua Victoriei împotriva Germaniei naziste ce a avut loc la Moscova, pe 9 mai. 

De asemenea, au apărut videoclipuri în care Vladimir Putin era în preajma unui bărbat în timpul paradei.

De Ziua Victoriei, Putin a fost văzut cu un bărbat misterios! Asta stârnește zvonuri despre succesiune

Videoclipurile mai sus menționate, cu președintele rus vorbind cu un bărbat în timpul paradei au devenit virale pe reţelele sociale. Așadar, unii chiar au speculat că acest bărbat l-ar înlocui într-o zi pe liderul rus.

Clipul distribuit de pilotul de curse ucrainean Igor Sușko, pe pagina sa de Twitter, a ajuns la peste 45.000 de vizualizări. Totodată, el a susținut că bărbatul cu care vorbea Putin se numește Dmitri Kovalev.

„Tânărul cu care Putin a purtat o conversaţie lungă şi sinceră în Piaţa Roşie este şeful departamentului administraţiei prezidenţiale Dmitri Kovalev”, a scris Suşko, pe Twitter.

Revista Newsweek nu a putut verifica în mod independent dacă aceasta este adevărata identitate a bărbatului. De asemenea, și Suşko a mai spus că identitatea este încă neconfirmată în acest moment. „Zvonurile că el ar putea fi succesorul ales de Putin au început imediat să curgă”, a adăugat Suşko.

Și „Baza”, pagina Telegram axată pe ştiri, a susţinut că Putin vorbeşte cu Kovalev şi că este un potenţial succesor al liderului de la Kremlin. „Dmitri Kovalev merge pe lângă Putin, are 36 de ani şi este şeful unuia dintre departamentele Administraţiei Prezidenţiale. Pe pagina de Telegram a lui Kovalev sunt o mulţime de fotografii de la hochei. Este posibil să-l fi întâlnit pe Putin la hochei, sport iubit de liderul de la Kremlin”, scrie Baza.

Cu toate că Vladimir Putin nu a anunţat public că va demisiona din funcţia de preşedinte, în ultima vreme au circulat speculaţii cu privire la sănătatea lui. De asemenea, Kremlinul a negat astfel de speculaţii, dar asta nu i-a împiedicat pe observatori să cerceteze mici detalii din videoclipurile cu Putin la diverse întâlniri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: