Redactia.ro
Home » Sport » Debut cu stângul pentru Vlad Chiricheş! AS Roma – Sassuolo 4-2

Debut cu stângul pentru Vlad Chiricheş! AS Roma – Sassuolo 4-2

Debut cu stângul pentru Vlad Chiricheş

Debut cu stângul pentru Vlad Chiricheş. În primul meci pe care românul l-a jucat la noua sa echipă, Sassuolo a încasat 4 goluri.

Vlad Chiricheş a jucat din primul minut al întâlnirii cu AS Roma. Sassuolo a încasat toate cele 4 goluri în primele 33 de minute. Cristante a dat primul gol după douăsprezece minute. Dzeko şi Mkhitaryan au înscris şi ei, iar scorul a devenit 3-0 în minutul 22. Justin Kluivert a stabilit scorul primei reprize, 4-0. Chiricheș nu a greșit la niciun gol, dar nici nu a reușit nici să-și ajute colegii prea mult. După pauză, Berardi a înscris de două ori.

„Nu am jucat cât mă aşteptam la Napoli”

Vlad Chiricheș a fost prezentat la Sassuolo, joi. Căpitanul naționalei a fost împrumutat la începutul acestei luni de Napoli pentru un sezon. Românul și-a dorit acest transfer pentru că la Napoli nu a jucat foarte mult.

“Nu am jucat atunci când mă aşteptam. Sunt aici ca să joc, ca să fac un sezon bun şi sper că va fi un an frumos pentru toţi. Aveam nevoie de o nouă provocare. I-am întrebat pe prietenii mei de Sassuolo şi toţi mi-au vorbit de bine”, a spus Chiricheș la prezentarea oficială.

Românul de 29 de ani, primește 1 milion de euro la Sassuolo, club care l-a împrumutat pentru un sezon, cu obligativitate de cumpărare în stagiunea viitoare pentru 12 milioane de euro. Chiricheș este unul dintre cei mai bine plătiți jucători de la gruparea din Emilia Romagna.

Citește și: Neymar a dat un supergol, dar fanii nu l-au iertat! L-au huiduit tot meciul!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini