Redactia.ro
Home » Știri » Deces în muzica internațională! La doar 35 de ani, cântărețul a fost ucis, înainte să urce pe scenă și să susțină un concert

Deces în muzica internațională! La doar 35 de ani, cântărețul a fost ucis, înainte să urce pe scenă și să susțină un concert

GALERIE FOTO (3)

Muzica internațională e zguduită de un deces! La doar 35 de ani, un cântăreț apreciat a fost ucis, înainte să urce pe scenă și să susțină un concert. Cel mai probabil, e vorba despre o crimă. Iată despre cine e vorba și ce s-a întâmplat!

Deces în muzica internațională! La doar 35 de ani, rapper-ul AKA a fost împușcat înainte să urce pe scenă și să susțină un concert

Întreaga presă internațională relatează despre decesul cântărețului. Este vorba despre rapper-ul sud-african Kiernan Forbes, cunoscut sub numele de scenă de AKA. Cântărețul a fost împușcat vineri noapte în Durban, Africa de Sud, a anunțat Times. Avea 35 de ani. Viața i-a fost curmată brutal cu puțin timp înainte de a urca pe scenă pentru a cânta.

Părinții lui AKA, Tony și Lynn Forbes, au confirmat decesul acestuia într-o declarație trimisă către Rolling Stone. Familia devastată i-a adus un omagiu sfâșietor la câteva ore după moartea sa.

„Cu extremă tristețe confirmăm decesul fiului nostru iubit și dispariția sa prematură și tragică în seara zilei de 10 februarie 2023. Așteptăm mai multe detalii de la poliția din Durban”, se arată în declarație.

„Pentru familia noastră, Kiernan Jarryd Forbes a fost un fiu, frate, nepot, văr și prieten, cel mai important tată pentru iubita sa fiică Kairo. Pentru mulți, el era AKA, Supa Mega, Bhova și multe alte apelative folosite de către fanii lui. Fiul nostru a fost iubit și a oferit iubire în schimb”, au menționat părinții rapper-ului.

Deces în muzica internațională! La doar 35 de ani, cântărețul a fost ucis, înainte să urce pe scenă și să susțină un concert
Foto: Getty Images
Foto: Instagram

Potrivit Times, surse din cadrul poliției din Durban au declarat că AKA a fost împușcat mortal în urma unui schimb de focuri. O persoană despre care se crede că ar fi garda de corp a lui AKA, potrivit IOL, a fost, de asemenea, rănită. O altă persoană neidentificată, despre care publicația spune că ar fi un prieten apropiat al lui AKA, a fost, de asemenea, împușcată mortal.

The Times a mai relatat că AKA se afla în fața unui restaurant popular când a fost împușcat. Motivul răfuielii cu arme este necunoscut, deocamdată.

„La sosire, paramedicii au găsit un haos total și o scenă în care doi bărbați, despre care se crede că au în jur de 30 de ani, au suferit multiple răni prin împușcare”, au transmis autoritățile de acolo. „Paramedicii le-au ajutat pe victime, însă, din păcate, primul bărbat a suferit multiple răni prin împușcare și nu a prezentat semne de viață și a fost declarat decedat la fața locului”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: