Redactia.ro
Home » Monden » Decizia de ultim moment a Clejanilor după scandalul cu Fulgy. Ce vor face toată vara

Decizia de ultim moment a Clejanilor după scandalul cu Fulgy. Ce vor face toată vara

Viorica și Ioniță de la Clejani s-au săturat de scandaluri și de atenția presei. Cei doi soți au luat o decizie importantă în urma tuturor celor întâmplate. Viorica și Ioniță de la Clejani au făcut declarații despre planurile pe care le au în această vară.

Ce decizie au luat Viorica și Ioniță de la Clejani

După ce cei doi copii ai Clejanilor sunt în atenția presei în urma dosarelor penale pe care le au după ce au condus sub influența substanțelor interzise, Viorica și Ioniță de la Clejani au decis că vor să nu mai vorbească pe această temă și au decis să se focuseze pe carieră.

Viorica și Ioniță de la Clejani au declarat că în această vară singura lor prioritate vor fi cântările. Cei doi au anunțat că au parte de o vară plină de evenimente.

Cântăm toată vara. Ne bucurăm că avem cântări mai ales că am fost afectați și noi de pandemia asta. Avem nunți amânate de anul trecut.„, a declarat Ioniță de la Clejani.

Viorica și Ioniță de la Clejani refuză să mai facă declarații pe tema copiilor

Fulgy de la Clejani este principalul subiect de cancan din ultima lună după ce acesta a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise. Acesta nu s-a oprit aici și după ce s-a pornit un imens scandal din pricina acestui aspect a continuat să facă „show” și să le aducă acuzații grave Antoniei și lui Alex Velea, mai apoi pornind un conflict cu Nelson Mondialul. S-a zvonit că fiul Clejanilor ar fi arestat, dar conform ultimelor informații din presă, acesta se află internat la Spitalul de Psihiatrie din Capitală.

Dorim să ne lăsăți puțin în pace, ca să ne rezolvăm problemele în liniște. Vreau să vorbim despre activitatea mea profesională nu despre bazaconiile lui Fulgy și ale Margăi. Fulgy este bine acum.„, a fost declarația vehementă a lui Ioniță

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: