Redactia.ro
Home » Știri » Decizia luată de Brigitte Bardot în plină pandemie. I-a lăsat pe toți fără cuvinte: “Moartea trebuie să vină într-o zi”

Decizia luată de Brigitte Bardot în plină pandemie. I-a lăsat pe toți fără cuvinte: “Moartea trebuie să vină într-o zi”

Brigitte Bardot a luat o decizie în plină pandemie prin care i-a lăsat pe toți fără cuvinte. La 87 de ani, celebra actriță a explicat că în fața morții nu avem scăpare.

Cunoscuta actriţă Brigitte Bardot spune că nu vrea să se vaccineze împotriva COVID, pe motiv de alergii. În vârstă de 87 de ani, Brigitte Bardot susţine că este „alergică la orice produs chimic”, potrivit Le Figaro.

Întrebată de presă dacă se va vaccina împotrova coronavirusului, Brigitte Bardot a replicat: „Nu! Sunt alergică la toate produsele chimice.

Brigitte Bardot: „Am fost în Africa, fără vaccin contra febrei galbene. Medicul i-a dat un certificate fals”

Chiar dacă am călătorit în Africa, am refuzat să-mi fac vaccin contra febrei galbene. Medicul meu de atunci mi-a dat un certificat fals. Am plecat şi am revenit în formă bună!”, a spus actriţa în vârstă de 87 de ani.

În plus, Bardot a precizat că se simte bine, trăind retrasă într-o vilă de la Saint-Tropez.

„Am 87 de ani, dar nu par să-i am. Nu am fire de păr albe, sunt foarte slabă. Am o dublă artroză de şold, merg cu cârje, dar, dacă îmi cer să dansez rumba, cha-cha sau flamenco, vă jur că am chef să mă mişc…”, a povestit ea.

„Moartea trebuie să vină într-o zi. Este ca îmbătrânirea, nu avem scăpare”, a continuat celebra actriță. Virusul Sars CoV-2 a ucis aproape 125.000 de persoane în Franţa, de la debutul pandemiei şi până în prezent.

Nouă variantă Covid cu 46 de mutații, descoperită în Franța

Oamenii de știință francezi au descoperit o nouă variantă a SARS-CoV-2. Are 46 de mutații, dintre care unele care o pot face mai rezistentă la vaccinuri și mai contagioasă. Noua variantă îi îngrijorează pe oamenii de știință, după ce în sudul Franței a fost descoperit un focar. Totuși, sunt puține semne că ar putea depăși tulpina Omicron, dominantă în acest moment.

Într-un studiu preliminar, experții dintr-un program susținut de guvernul francez au identificat „46 de mutații” la noua variantă, care a fost numită B.1.640.2.

Noua tulpină a fost descoperită pe 10 decembrie, dar din primele informații se pare că nu s-a răspândit foarte mult de atunci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: