Redactia.ro
Home » Știri » Decizia luată de Kate Middleton pentru copiii bolnavi de cancer. Prințesa și-a donat părul fără să stea pe gânduri

Decizia luată de Kate Middleton pentru copiii bolnavi de cancer. Prințesa și-a donat părul fără să stea pe gânduri

Kate Middleton și-a donat părul copiilor bolnavi.

În vreme ce Prințesa de Wales, Kate Middleton, se confruntă cu o bătălie personală împotriva cancerului, un gest de generozitate făcut de ea în trecut revine în atenția publicului, subliniind caracterul ei altruist. Înainte de a fi diagnosticată cu această boală grea, Kate a făcut un act de caritate emoționant, donând o parte din părul său copiilor care sufereau de cancer, pentru confecționarea de peruci.

Kate Middleton a empatizat cu bolnavii de cancer

Această donație a fost făcută în anul 2018, în beneficiul organizației caritabile „Little Princess Trust”, care ajută copiii afectați de pierderea părului în urma tratamentelor de chimioterapie, oferindu-le peruci din păr natural. Gestul Prințesei de Wales a fost inițial anonim, însă informația a ajuns rapid în presa internațională, unde a fost lăudat pentru căldura și empatia pe care le-a arătat față de cei în nevoie.

În ciuda faptului că trăiește acum propria sa luptă cu boala, amintirea acestui gest subliniază forța și generozitatea de care Kate Middleton a dat dovadă, evidențiindu-și angajamentul continuu față de cauzele umanitare. Hairstylistul său de atunci, Joey, a fost cel care a tăiat părul prințesei, ea sugerându-i ideea de a folosi părul tăiat pentru a face un bine. Părul a fost trimis anonim, sub numele altei persoane, pentru a asigura că organizația nu va ști că provine de la un membru al familiei regale.

„Când Joey se apucase de treabă și tăia șuvițele lui Kate, prințesei i-a venit ideea de-a face ceva bun cu părul în loc să-l arunce. I-a spus și lui Joey la ce s-a gândit, iar acesta a considerat ideea extraordinară. Părul prințesei a fost trimis pe numele altei persoane, pentru ca organizația să nu știe că provenea dintr-o sursă regală. Aceștia știau doar că aparținuse unei femei donatoare din zona Kensington”, arată Dailymail.co.uk.

Gestul simbolic făcut de Prințesa de Wales

Acest gest simbolic de a dona păr pentru cei afectați de cancer a devenit acum și mai relevant și emoționant, având în vedere diagnosticul recent al Prințesei Kate. În fața propriilor sale provocări, actul său de bunătate servește ca o sursă de inspirație și un exemplu de altruism.

Publicul, atât la nivel național cât și internațional, este acum și mai sensibilizat față de luptele pe care persoanele diagnosticate cu cancer le duc zilnic, iar actele de generozitate precum cel al lui Kate Middleton aduc o rază de speranță și confort celor aflați în dificultate. În aceste momente, comunitatea se unește în sprijinul celor care au nevoie, reamintindu-ne că gesturile de compasiune pot avea un impact profund asupra vieților celor afectați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: