Redactia.ro
Home » Știri » Decizia luată de Simona Halep după ce suspendarea i-a fost redusă la TAS. Dezvăluirea făcută de tatăl sportivei

Decizia luată de Simona Halep după ce suspendarea i-a fost redusă la TAS. Dezvăluirea făcută de tatăl sportivei

Decizia luată de Simona Halep

Simona Halep, în vârstă de 32 de ani, a obținut o victorie importantă în procesul său cu ITIA la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS), unde pedeapsa inițială de 4 ani i-a fost redusă la 9 luni. Această decizie a determinat-o pe sportiva din România să ia prima măsură imediat după acest succes uriaș.

Tatăl Simonei Halep, Stere, a anunțat miercuri că fiica sa se va întoarce în România, cel mai probabil în aceeași noapte. Această veste vine în contextul în care Simona se află în Dubai, unde s-a antrenat în ultimele luni.

Bucurie imensă la Constanța

Fanii, vecinii și prietenii Simonei s-au adunat la reședința jucătoarei din țară pentru a felicita familia pentru această victorie de la TAS, conform informațiilor furnizate de Digi 24.

„Este o bucurie imensă care nu poate fi exprimată în cuvinte; Simona este extrem de mulțumită de această decizie și se pregătește acum și mai intens pentru competițiile viitoare. Rămâne de văzut dacă va fi intentat un nou proces împotriva ITIA; acest lucru va fi decis în urma consultării cu specialiștii. Da, cel mai probabil se va întoarce în România la noapte. Mi-a transmis să vă felicit pe dumneavoastră, presa, că ați fost alături de ea”, a spus Stere Halep.

La ce turnee va juca Simona Halep

În ceea ce privește programul viitor al tenismenei din Constanța, Gazeta Sporturilor a încercat să contureze posibilele sale opțiuni.

Dacă decide să nu participe la competiția din Florida, Simona are mai multe alternative pentru sezonul de zgură care începe în aprilie. Pe 15 aprilie, este programat să înceapă turneul de la Stuttgart, indoor, un eveniment la care românca a participat de mai multe ori în trecut. Ulterior, la finalul lui aprilie, are loc superîntrecerea de la Madrid, un turneu în care Halep a avut succes în anii precedenți, câștigând turneul de la Caja Magica în 2016 și 2017. Apoi, urmează turneele de la Roma, Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice de la Paris.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini