Redactia.ro
Home » Monden » Decizia luată de Walter Zenga după anunțul divorțului. Ce se întâmplă cu copiii cuplului

Decizia luată de Walter Zenga după anunțul divorțului. Ce se întâmplă cu copiii cuplului

GALERIE FOTO (2)

După anunțul șoc al despărțirii  dintre Walter și Raluca Zenga, cei doi trebuie să se pună de acord în ceea ce privește custodia copiilor. Cei doi au luat deja o decizie

 

Cine va prelua custodia copiiilor

 

Walter și Raluca Zenga sunt deciși să divorțeze. Anunțul antrenorului că divorțează de soția sa a stârnit reacții contradictorii din partea fanilor. Walter a depus actele de divorț la Curtea  de Apel din Dubai și urmează a fi stabilită custodia copiilor conform legilor din Dubai. ”Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră”, a mai declarat portarul italian. Legea din Dubai prevede că mama este cea care ar deține custodia, în timp ce tatăl este considerat tutorele copilului din punct de vedere financiar.

Walter și Raluca duc și vieți separate de ceva vreme, dar nu au făcut public acest lucru până în acest moment. ”Din respect pentru ceea ce am trăit împreună şi pentru copiii noştri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorţ la Curtea de Apel din Dubai! Sper şi vă rog să îmi respectaţi intimitatea şi să lăsăm viaţa să îşi urmeze cursul firesc!”

Antrenorul și frumoasa bloggeriță au decis să fie discreți și pentru a nu-i afecta pe cei doi copii, Samira Valentina și Walter Jr. Samira, în vârstă de 11 ani, și Walter Jr (8 ani) învață la o școală din Dubai, sunt pasionați de dansuri, actorie și fotbal, după cum povestea influencerul Raluca Zenga.

 

Care este motivul divorțului

 

Povestea de dragoste desprinsă din filme dintre Raluca și Walter Zenga se încheie după 17 ani de relație și 15 ani de căsnicie. Distanța dintre cei doi și-a făcut simțită prezența, în condițiile în care Raluca a preferat să rămână cu copiii, în Dubai, în timp ce Water era antrenor la echipa de fotbal la care avea contract în Italia.

Anunțul divorțului a fost făcut chiar de cunoscutul antrenor. “Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorţul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aş fi dorit ca eu şi soţia mea să ajungem în acest punct, însă viaţa este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări! Eu şi soţia mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relaţiile dintre noi s-au răcit”.

Cât despre motivul despărțirii, Walter consideră că distanța este cea care i-a adus în acest punct și că ,,nu o mai recunoaște pe femeia care i-a fost alături timp de 14 ani de căsnicie”. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: