Redactia.ro
Home » Monden » Oficial: Walter și Raluca Zenga divorțează cu acte în regulă! După 17 ani de iubire, Zenga s-a mutat singur în Dubai. Ce-și reproșează cei doi

Oficial: Walter și Raluca Zenga divorțează cu acte în regulă! După 17 ani de iubire, Zenga s-a mutat singur în Dubai. Ce-și reproșează cei doi

GALERIE FOTO (5) Walter și Raluca Zenga divorțează

Este oficial! Walter și Raluca Zenga divorțează după 17 ani de căsnicie. Cei doi au depus actele de divorț în Dubai, dorindu-și amândoi o separare cât mai rapidă și fără scandal. Cei doi au împreună un băiat și o fată, Walter Jr. și Samira.

Oficial: Walter și Raluca Zenga divorțează cu acte în regulă! După 17 ani de iubire, Zenga s-a mutat singur în Dubai. Ce-și reproșează cei doi. Exclusiv

Până de curând, Walter și Raluca Zenga formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Însă se pare că lucrurile s-au schimbat încă din anul 2018, confirmă surse apropiate cuplului. Deși în urmă cu câteva luni circulau în presă informații despre divorțul celor doi, Raluca și Walter nu au confirmat absolut nimic.

Potrivit Fanatik.ro, Walter se pare că a depus actele de divorț în Dubai, dorindu-și o separare rapidă și fără probleme. Relația celor ar fi întâmpinat probleme încă din 2018, dar aceștia ar fi încercat să salveze aparențele, dar nu au reușit. Raluca și Walter Zenga divorțează după 17 ani de relație.Jurnaliștii sursei citate ar fi descoperit că fostul fotbalist s-ar fi mutat singur într-un apartament din Dubai, angajându-ți și o echipă de avocați. Totodată, se pare că Raluca nu ar fi vrut să divorțeze, dar relația celor doi soți s-a degradat în timp, motiv pentru care au decis să divorțeze.

Raluca și Walter Zenha divorțează

Walter Zenga, în vârstă de 60 de ani a decis să divorțeze de soția sa, Raluca, 38 de ani, după 17 ani de căsătorie.Cei doi au împreună doi copii, Walter Jr. în vârstă de 9 ani și Samira, 11 ani. Cu toate că s-au separat, fostul fotbalist italian continuă să-i viziteze pe cei doi copii ai săi. Apropiații celor doi susțin că distanța și lipsa de comunicare au dus la despărțirea cea lor doi, cel puțin de când a apărut pandemia de coronavirus. Walter a fost nevoit în ultimii ani să călătorească mii de kilometri departe de familia sa.

De asemenea, Raluca călătorea foarte mult, în locații exotice precum Sri Lanka sau Africa, iar cei doi se întâlneau rar. Despărțirea dintre ei ar fi avut loc în anul 2018, dacă stăm să analizăm fotografiile postate pe Instagram, Raluca nu mai publica imagini cu soțul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: