Redactia.ro
Home » Sport » Walter și Raluca Zenga divorțează? Sunt împreună de 17 ani!

Walter și Raluca Zenga divorțează? Sunt împreună de 17 ani!

GALERIE FOTO (7) Walter Zenga, divort,

Walter și Raluca Zenga se pare că ar fi decis să o ia pe drumuri separate. De ceva vreme cei doi ar trăi vieți separate, dar nu au dorit să facă public acest lucru.

Potrivit Fanatik, Raluca și Walter Zenga s-ar fi despărțit. Motivul principal ar fi distanța. Românca este mai mereu plecată prin toată lumea pentru blogul său de vacanțe. În timp ce italianul și-a onorat contractele pe care le-a avut în diferite țări. Ceea ce dă clar de gândit este faptul că soția antrenorului italian nu a mai postat o fotografie cu soțul ei de câteva luni bune. Ultima apariție împreună a fost în luna martie a acestui an, la o emisiune TV. Intervenția a fost prin skype, Raluca fiind în Dubai, iar Walter în Italia.

“Raluca ar fi trebuit să vină la mine, cu copiii… dar acum este imposibil! Nu mai vreau să stau departe de familie! Unde mă duc eu, vreau ca familia să fie cu mine! Starea psihică este grea. Mă simt fără ajutor, fără putere. Pentru mine, cel mai important este că sunt copiii bine”, spunea antrenorul, care în acel moment era izolat în Italia.

Povestea de dragoste dintre Walter și Raluca Zenga

Mereu au fost unul dintre cele mai frumoase și mai solide cupluri. S-au cunoscut în urmă cu 17 ani, pe aeroportul din Milano. La acea vreme, fostul mare portar italian o antrena în România pe FC Național. În 2004 au decis să se căsătorească civil. Nunta a avut loc în 2009 la Bran, într-un cadru de vis. Au decis să se stabilească în Dubai unde și-au crescut cei doi copii, Samira Valentina şi Walter Jr. Chiar dacă se pare că acum ar trăi vieți separate, cei doi au decis să fie discreți, așa cum au fost mereu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: