Redactia.ro
Home » Sport » Italienii au decis! Serie A revine pe 20 iunie! Prima reacție a lui Walter Zenga

Italienii au decis! Serie A revine pe 20 iunie! Prima reacție a lui Walter Zenga

Serie A, Walter Zenga

Serie A se va relua la finalul lunii iunie. În 44 de zile se vor juca 124 de meciuri. Campionatul se va încheia pe 2 august.

Primele meciuri în Italia se vor juca pe 13 iunie. Este vorba despre semifinalele Cupei (Napoli – Inter și Juventus – AC Milan). Finala va avea loc pe 17 iunie. Apoi, se va da startul partidelor din Serie A. În perioada 20 iunie – 2 august urmează să se joace 124 de meciuri. În momentul întreruperii campionatului Juventus era lider cu 63 de puncte. Echipa lui Ronaldo este urmată de Lazio și Inter Milano. În Italia, Serie A s-a întrerupt pe 9 martie din cauza pandemiei de coronavirus. Un număr destul de mare de fotbaliști din peninsulă au fost infectați cu noul coronavirus.

Cum se pregătește Walter Zenga pentru debutul la Cagliari

Pentru Walter Zenga începe adevărata provocare. Fostul antrenor al Stelei o pregătește pe Cagliari, echipă aflată în zona retrogradării. După 25 de meciuri jucate din acest sezon, italienii se află pe locul 12, cu doar 30 de puncte. Walter Zenga a semnat contractul cu noua sa echipă pe 3 martie, dar nu a apucat să debuteze pe banca tehnică, din cauza pandemiei de coronavirus. Fostul portar a semnat un contract valabil până în vara anului 2021.

„Este important că acum avem o dată, pentru că ne permite să ne stabilim un obiectiv și doar să ne imaginăm asta face ca totul să fie diferit. Va fi diferit, cu siguranță. Noi trebuie să gândim pozitiv, să nu ne facem griji de căldură, de timp, de mască, de schimbarea modului de venire la stadion. Asta e atitudinea celor care nu fac altceva decât să se plângă. Eu sunt o persoană pozitivă și mereu îmi place să gândesc pozitiv”, a declarat Walter Zenga, pentru Sky Sport Italia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: