Redactia.ro
Home » Știri » Reacții dure după ce s-a aflat că Walter și Raluca Zenga vor divorța: „O întreținută”

Reacții dure după ce s-a aflat că Walter și Raluca Zenga vor divorța: „O întreținută”

Walter Zenga, divort,

Anunțul antrenorului Walter Zenga că divorțează de soția sa, Raluca a stârnit reacții contradictorii din partea fanilor. Cei mai mulți încearcă să-l consoleze pe italian și o critică pe soția acestuia, cel puțin asta reiese din comentariile de pe pagina lui de Instagram.

Fanii îl consolează pe Walter Zenga

După ce antrenorul italian, Walter Zenga a confirmat zvonurile potrivit cărora divorțează de soția sa, Raluca, fanii au început să-și dea cu părerea. Pe pagina de Instagram a lui Walter au apărut multe comentarii în care oamenii îl consolează, iar pe soție o critică. Unii dintre ei o acuză de infidelitate și o cataloghează drept ”întreținută”.

”Nu vreau sa o judec…nu stiu cum as fii procedat daca as fii in locul ei…daca Raluca ar fii avut un job normal si nu ar fii fost intretinuta….Nu ar fii procedat asa…”, a scris unul dintre fani pe Instagram.

”Probabil te-a inselat… toate femeile is c****e…ma rog, nu toate dar peste 95%…”, a scris un alt fan.

Alți susținători, îl încurajează pe antrenor să meargă mai departe

”Walterone, dacă nu a vrut să rămână alături de tine, nu te învinovăți pe tine, nu a fost pentru tine. Cu siguranță vei fi un tată fantastic,așa că nu renunța la faptul că fiicele tale au nevoie de securitate și vei ști să le dai ….Grozav Walter. Te respect foarte mult”, a mai scris alt fan.

Și pentru că Walter a precizat în anunț că libertatea acordată Ralucăi ar fi un alt motiv al dezechilibrării relației lor, alți fani i-au lăsat comentarii în acest sens.

„Nu e rau sa acorzi libertate, în felul acesta vezi lângă cine stai…”, a scris un alt fan

Walter Zenga a anunțat divorțul pe Instagram

Zvonurile despre separarea celor doi au apărut de câteva luni. Cei doi aproape că nu se mai vedeau fiecare trăind în alt colț al lumii. Walter Zenga a explicat cum s-a ajuns în acestă situație. Inițial, Walter Zenga și Raluca nu au dorit să facă nimic public. Probabil că au preferat să nu facă declarații de dragul celor doi copii pe care îi au, Walter Jr. si Samira. Totuși antrenorul a decis să facă lumină și a postat un mesaj pe contul său.

„Ceea ce a apărut în ultime zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări!Eu si soția mea Raluca nu mai formam un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie!Soția mea este schimbată radical. A decis să o ia pe un alt drum, pe care va merge singură de-acum încolo. Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră. Din respect pentru copiii noștri, nu va pot oferi prea multe detalii, cu atăt mai mult cu căt am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai”, a fost mesajul postat de Instagram.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: