Redactia.ro
Home » Monden » Decizia radicală pe care a luat-o Nicoleta Voicu după despărţirea de Gheorghe Turda. Apropiaţilor nu le-a venit a crede

Decizia radicală pe care a luat-o Nicoleta Voicu după despărţirea de Gheorghe Turda. Apropiaţilor nu le-a venit a crede

Nicoleta Voicu, dată afară de Gheorghe Turda! Artista a trecut prin clipe de coșmar

0Nicoleta Voicu suferă în dragoste. Relaţia cu Gheorghe Turda pare că a epuizat-o. Interpreta de muzică populară din Banat nu vrea să mai audă de alte relaţii. Cel puţin, deocamdată.

Ea a spus că situațiile negative prin care a trecut au făcut-o și mai puternică.

Ce a câştigat Nicoleta Voicu după relaţia cu Voicu

Nicoleta Voicu și-a regăsit în sfârșit liniștea după relația tumultoasă pe care a avut cu Gheorghe Turda.

„Eu mă simt atât de puternică acum, așa încât, cum să spun, nu mai am atașamente. Nu mă mai simt atașată de acțiunile celorlalți. Relele care mi s-au întâmplat m-au făcut mai tare. Toate au avut un scop în viață. Am trecut și peste rele…

Am simțit trădarea chiar din partea colegelor de scenă, care-mi scriau unele lucruri în privat, iar apoi apăreau zâmbitoare în prezența persoanei de care m-am despărțit. Mă lăudau pe mine apoi… Au fost multe situații în care m-au făcut să simt trădarea„, a zis Nicoleta Voicu.

Gheorghe Turda iubește din nou

Gheorghe Turda a dezvăluit că are o nouă relație. Interpretul care s-a iubit cu Nicoleta Voicu spune că acum vrea să stea departe de scandaluri. Vrea ca fanii lui să știe că, din punct de vedere amoros, este împlinit și fericit.

Nu știe, însă, dacă va petrece Crăciunul alături de femeia care i-a cucerit inima, deoarece aceasta nu locuiește în București.

„Stau bine (n.r. cu dragostea). Nu spun, ca să nu vă dau subiect de studiu pentru data viitoare. Nu se știe deocamdată (n.r. dacă petrecem sărbătorile împreună), că persoana nu e în Capitală. M-am lecuit de cancanuri”, a spus Gheorghe Turda, la Antena Stars.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: