Redactia.ro
Home » Știri » Decizie definitivă în cazul lui Liviu Dragnea! Va rămâne în închisoare

Decizie definitivă în cazul lui Liviu Dragnea! Va rămâne în închisoare

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea va rămâne în închisoare. Fostul lider al PSD își va petrece și restul pedepsei în penitenciar, după cum a hotărât, vineri, Curtea de Apel București. Fostului lider politic i-a fost respinsă cererea de apel, așa că va rămâne în arest, la penitenciarul Rahova.

Liviu Dragnea rămâne în arest, după o decizie definitivă a instanței

Fostul lider al Partidului Social Democrat va rămâne în spatele gratiilor, pentru că Curtea de Apel București a respins contestația la executare a lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a susținut pe tot parcursul procesului care a avut loc vineri că este nevinovat și a susținut că este închis în mod nedrept, din motive politice.

„Repet că am fost trimis la închisoare nedrept printr-o condamnare politcă. Am fost trimis la închisoare de un complet ilegal.

Convenția Europeană la care România este parte este clară și fără echivoc, astfel că sunt în situația în care am fost trimis prin nerespectarea legii și dacă voi fi menținut în închisoare printr-o încălcare brutală a Convenției Uniunii Europene a Drepturilor Omului este dovada că justiția din România nu rezistă la presiuni politice.

Cât trebuie să mai stea fostul lider PSD în penitenciar

„Consider ca dumneavoastră (instanța), sunteți astăzi în situația de a adopta o decizie prin care să mențină nerespectarea Constituției sau o decizie care să ducă la intrarea în legalitate și prin asta să faceți un pas mic, dar important de recâștigare a drepturilor omului”, a spus Liviu Dragnea, în sala de judecată.

În ciuda argumentelor pe care le-a dat Liviu Dragnea în sala de judecată, Curtea de Apel București a respins cererea fostului lider PSD de a ieși din închisoare, astfel că acesta va trebui să ispășească și restul anilor de închisoare la care a fost condamnat.

Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani de închisoare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: