Redactia.ro
Home » Monden » Ce s-a ales de fosta soție a lui Liviu Dragnea? Bombonica Prodana și-a schimbat profesia

Ce s-a ales de fosta soție a lui Liviu Dragnea? Bombonica Prodana și-a schimbat profesia

GALERIE FOTO (2) fosta sotie liviu dragnea

Fosta soție a lui Liviu Dragnea a dispărut de pe scena politică! Bombonica Prodana a renunțat la slujbele statului pentru o profesie atipică. În prezent, femeia a devenit maestru certificat în Theta Healing. Cu ce se ocupă mai exact și cu ce s-a ales după divorțul de omul politic.

Cu ce ocupă în prezent fosta soție a lui Liviu Dragnea

Au fost căsătoriți timp de 28 de ani și au ajuns la divorț în 2015, când au decis că relația lor nu mai poate fi salvată. La acea vreme, Bombonica Prodana administra un hotel din Turnu-Măgurele și era angajată la Protecția Copilului Teleorman (DPCT). În urmă cu câțiva ani a fost cercetată pentru abuz în serviciu, însă a sfârșit fiind achitată de aceste acuzații. Chiar și așa, fosta soție a lui Liviu Dragnea a decis să-și schimbe profesia.

Așa a ajuns să fie maestru certificat în Theta Healing, o tehnică modernă de meditație care vizează gestionarea eficientă a emoțiilor. Într-o fotografie realizată în timpul unor astfel de cursuri, Bombonica apare într-un outfit all-black, extrem de elegantă și rafinată.

bombonica prodana
Așa arată acum Bombonica Prodana

Bombonica Prodana, cercetată în mai multe dosare

Bombonica Prodana a fost, asemenea fostului ei soț, în vizorul autorităților. Primul scandal în care a fost implicată a fost cel al diplomelor false obținute de mai mulți politicieni în Teleorman, la Universitatea din Alexandria. Numele de Bombonica Dragnea a figurat pe lista beneficiarilor.

Ulterior, fosta soție a lui Liviu Dragnea a fost cercetată pentru abuz în serviciu, pentru angajări fictive, în timp ce era șef al Serviciului secretariat și coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei. În cele din urmă, Bombonica a fost acuzată și de evaziune fiscală pentru activitatea sa ca acționar majoritar al societății comerciale Hotel Turris SA din Targu Măgurele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: