Redactia.ro
Home » Homepage » Liviu Dragnea, operat de urgență. S-a accidentat destul de grav

Liviu Dragnea, operat de urgență. S-a accidentat destul de grav

dragnea

Fostul președinte PSD Liviu Dragnea a fost operat de urgență după ce a suferit un accident vineri dimineață.

Din primele informații, Dragnea s-a accidentat în timp ce lucra în atelierul auto al Penitenciarului Rahova. A avut nevoie de o intervenție chirurgicală, a spus avocata acestuia, Flavia Teodosiu, pentru Mediafax.

Fostul social-democrat repara o uşă de la o dubă de transport deţinuţi şi în momentul în care tăia cu flexul, acesta a sărit şi l-a tăiat la mână. Starea lui Liviu Dragnea este stabilă, transmite sursa citată.

„Starea lui acum este stabilă, dar a fost un accident destul de urât. Flexul cu care tăia a sărit şi i-a tăiat mâna destul de grav, e vorba de o tăietură adâncă, a fost nevoie de o intervenţie chirurgicală urgent, a fost cusut, i s-a făcut antitenos”, a detaliat avocatul lui Dragnea, Flavia Teodosiu, vineri, la Antena 3.

Liviu Dragnea se află în Penitenciarul Rahova, după ce a fost condamnat, în mai 2019, la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Cere să fie eliberat din închisoare

Liviu Dragnea contestă condamnarea pe care o execută la penitenciarul Rahova. Fostul lider social-democrat susține că etse ținut ilegal după gratii.

În 30 ianuarie, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins o contestaţie la executare formulată de fostul lider social-democrat Liviu Dragnea împotriva condamnării de 3 ani şi 6 luni de închisoare pe care a primit-o în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Dragnea le-a spus atunci judecătorilor că stă nevinovat de 8 luni la închisoare și că a fost condamnat de un complet constituit fără respectarea legii.

„Cu toate că în presă s-a spus că vreau să ies cu orice preț din închisoare, dacă voiam, puteam sa plătesc un preț, dar n-am vrut compromisuri. Și eu am dreptul la proces”, a spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: