Redactia.ro
Home » Știri » Decizie istorică: Metroul din New York, închis din cauza pandemiei

Decizie istorică: Metroul din New York, închis din cauza pandemiei

Decizie istorică Metroul din New York, închis din cauza pandemiei

Pentu prima dată în istoria sa, metroul din New York va fi închis deliberat pe timpul nopții, potrivit unui anunț al oficialilor pentru transport metropolitan.

Metroul a fost închis din cauza pandemiei

Decizia a fost luată din cauza pandemiei de coronavirus, pentru a limita pe cât posibil răspândirea infecției. Astfel, toate stațiile de metrou din orașul american vor fi închise între orele 1 am și 5 am, pe toată durata crizei provocate de infecția cu COVID-19. Totuși, în restul zilei programul de funcționare va fi unul normal, iar oficialii au anunțat că garniturile de metrou sunt dezinfectate în mod constant, pentru a asigura călătorilor cele mai sigure condiții.

Timpurile extraordinare necesită măsuri extraordinare. Acest lucru este esenţial pentru a asigura sănătatea şi siguranţa angajaţilor şi clienţilor noştri”, a declarat preşedintele MTA, Patrick Foye, conform CNN.

De asemenea, pentru a se asigura că cei care merg la seriviciu nu întâmpină probleme din această cauză, Autoritatea pentru Transport Metropolitan a suplimentat numărul autobuzelor care circulă pe timp de noapte. În acest fel, muncitorii esențiali vor putea ajunge la locul de muncă în mod normal.

Decizie istorică în New York

Oficialii au anunțat, de asemenea, că în condiții normale nu ar fi fost luată niciodată această decizie. Mai mult decât atât, ei au spus că în alt context o astfel de hotărâre ar fi fost luată cel mai devreme după luni de planificare.

Dacă acesta ar fi fost un moment normal, am fi planificat acest lucru luni întregi”, a spus președintele de tranzit din New York, Sarah Feinberg.

Orașul New York este principalul focar de infecție cu coronavirus din Statele Unite ale Americii. Aici există 319.000 de cazuri, iar numărul deceselor a ajuns joi la peste 19.000. Potrivit ultimelor estimări de la Casa Albă, numărul morților va crește mult mai mult și va ajunge la circa 134.000, o cifră aproape dublă față de ultimele estimări.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini