Redactia.ro
Home » Știri » Declarația cutremurătoare a soției unuia dintre muncitorii morți în București. Care au fost ultimele cuvinte ale bărbatului

Declarația cutremurătoare a soției unuia dintre muncitorii morți în București. Care au fost ultimele cuvinte ale bărbatului

GALERIE FOTO (4) Declarația cutremurătoare a soției unuia dintre muncitorii morți în București.

Declarația cutremurătoare a soției unuia dintre muncitorii morți în București. În urmă cu o zi a avut loc o tragedie în Capitală. Doi muncitori au murit într-un grav accident de muncă după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste ei. Soția unuia dintre ei a spus care au fost ultimele cuvinte ale partenerului său.

Declarația cutremurătoare a soției unuia dintre muncitorii morți în București. Care au fost ultimele cuvinte ale bărbatului

Declarația cutremurătoare a soției unuia dintre muncitorii morți în București. Luni a avut loc un eveniment tragic în Capitală. Doi muncitori au murit și alți patru au fost răniți pe șantier după ce un mal de pământ s-a prăbușit peste ei. Muncitorii lucrau în zona Bibliotecii Naționale din Capitală. Din păcate, cei doi muncitori nu au mai avut nicio șansă de supraviețuire. Soția unuia dintre cei doi bărbați care au fost găsiți fără suflare a vorbit la Antena 3 despre ultimele cuvinte pe care partenerul său i le-a adresat.

Cu ochii în lacrimi, femeia a spus că nu știa că acesta lucreaz în zona aceea și a mărturisit că soțul ei nu avea un echipament de protecție necesar. Conform acesteia, la ora 14.30, bărbatul a mers acasă să caute un flex, iar la 15.00 s-ar fi învoit de la muncă pentru a merge la un control la medici. Din nefericire, acest lucru nu s-a mai întâmplat, pentru că malul de pământ s-a prăbușit peste el și i-a curmat viața. ”Am venit să-i ridic telefonul soțului meu și cheile mașinii și ce avea la el. Eu știam că lucra la parcarea din pasajul de la Piața Muncii, n-am știut că se duce acolo. Lucra de un an jumătate. Muncea foarte mult într-adevăr. Aveau salopete și bocanci. A venit pe la 2 jumătate în mare grabă să ia flexul și el avea o programare la medic la 5 și trebuia să se învoiască la trei ca să vină să-și facă un duș să meargă la ecografie și a zis că știu, mă duc repede să tai țeava și am timp să ajung”, a povestit femeia.

Declaratiile emotioanante ale sotiei

Ce s-a întâmplat cu muncitorii răniți

Tragicul eveniment a șocat pe toată lumea, iar mulți nu își explică ce s-a întâmplat în acea zi. Întregul eveniment s-a produs într-o fracțiune de secundă, iar în afara celor două persoane decedate, alte patru persoane au ajuns la spital. „Din ceea ce se poate observa, este un șant cu o lungime de aproximativ 25 m , adâncime de peste 2 m și lățime peste 1,5 m. În interior erau armături din fier beton. Cel mai probabil se lucra pentru consolidarea acestei căi rutiere de acces, acestei bretele care se află în imediata apropiere a cladirii”, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU.

Reamintim că pompierii bucureșteni au intervenit, luni, pentru a extrage mai multe persoane surprinse de prăbușirea unui mal de pământ în zona Bibliotecii Naționale. Două persoane de 50 și 53 de ani au fost internate la Spitalul Universitar, iar alte două de 33 și 34 de ani, la Spitalul Floreasca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: