Redactia.ro
Home » Știri » Declarația Poliției Române despre buzoianca sechestrată în Spania. Cum a decurs intervenția autorităților?

Declarația Poliției Române despre buzoianca sechestrată în Spania. Cum a decurs intervenția autorităților?

Declarația Poliției Române despre buzoianca sechestrată în Spania. Cum a decurs intervenția autorităților?

O Româncă, originară din Buzău care era ținută prizonieră în Spania a fost salvată de Poliția Română, după ce un alt român a alertat autoritățile din țară. Tânăra era abuzată fizic şi sexual. Ea era ținută în localitatea Mazon, din provincia spaniolă Huelva. Ea a fost eliberată după ce un cetăţean român stabilit în Germania a sesizat Poliţia din România. Autorităţile din ţară au cerut asistenţă de urgenţă în Spania.

Potrivit Poliţiei Române, tânăra de 24 de ani a fost eliberată după opt ore de la primirea sesizării privind sechestrarea româncei în Spania. Acest lucru s-a realizat în urma unei cereri de asistenţă urgente a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

„Poliţiştii buzoieni au fost sesizaţi de către un cetăţean român, stabilit în. Germania, cu privire la faptul că o buzoiancă este ţinută cu forţa într-un apartament din localitatea. Mozon, provincia Huelva, de către un marocan, existând date că este abuzată fizic şi sexual. Imediat după primirea sesizării poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Buzău au informat Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională şi au realizat schimbul de date şi informaţii necesar salvării persoanei în cauză”, se arată într-un comunicat al poliţiştilor, transmis, joi, presei.

Victima a fost dusă la spital, iar ulterior a fost cazată într-un Centru de Protecţie Împotriva Violenţei.

Citește și: Vladimir Putin, amenințări la adresa României

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: