Redactia.ro
Home » Știri » Declarația șocantă a unei asistente din maternitatea din Timișoara. Ea și copilul ei au fost infectați cu coronavirus

Declarația șocantă a unei asistente din maternitatea din Timișoara. Ea și copilul ei au fost infectați cu coronavirus

Asistenta infectata

O asistentă internată la Maternitate Timișoara, a făcut mărturisiri cutremurătoare, după ce ea împreună cu copilul său au fost testați pozitiv cu coronavirus.

Asistentă internată în spital cu copilul său după ce au fost infectați cu coronavirus

Potrivit Antena 3, asistenta a fost confirmată cu coronavirus în urmă cu trei săptămâni, iar în acest timp soțul ei s-a simțit rău și a sunat la 112, moment în care cei de pe ambulanță au testat și copilul.

Mă simt foarte bine că nu mai pot să stau aici cu copilul. Eu de 3 săptămâni, el de 2, eu negativă de 2, el pozitiv de 2. Nu erau pregătiți să primească copii. Dar fiindcă soțul meu s-a simțit rău și a sunat la 112 și ambulanța a venit, a trebuie neapărat să testez copilul”, a declarat asistenta.

Potrivit acesteia, copilul este asimptomatic, dar situația a fost dramatică la început deoarece acesta a fost nevoit să vadă multe persoane bolnave. Din fericire, asistenta și copilul său vor părăsi în curând maternitatea din Timișoara.

Simptomaticii de aici aveau tot felul de simtome. Vărsături… A fost trist copilul să vadă așa ceva”, a adăugat ea. De asemenea, aceasta precizează că nu știe de unde au contactat virusul.

Medici de la Maternitatea din Timișoara infectați cu COVID-19

Mai mulți medici de la Maternitatea Odobescu din Timișoara au fost testați pozitiv pentru coronavirus. În prima zi de Paște, un medic a fost confirmat cu noul virus și internat la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș” Timișoara, ulterior DSP Timiș a început o anchetă epidemiologică la maternitate.

La maternitatea Odobescu au fost depistate la sfârșitul lunii martie, mai multe asistente infectate cu coronavirus. Cadrele medical au precizat că nu au echipamente de protecție, motiv pentru care sunt predispuse la infectare.

De asemenea, aproximativ 20 de mame și trei bebeluși au fost testați pozitiv cu coronavirus.

Nelu Tătaru, a anunțat la începutul lunii aprilie că se desfășoară o anchetă la Spitalul Municipal din Timișoara, însă, până în momentul de față nu a fost luată nicio măsură în ciuda tuturor problemelor descoperite de DSP Timiș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: