Redactia.ro
Home » Monden » Declarația surprinzătoare a lui Irinel Columbeanu după confirmarea zvonurilor despre despărțirea Monicăi de Mr. Pink. Unde este Irinuca acum

Declarația surprinzătoare a lui Irinel Columbeanu după confirmarea zvonurilor despre despărțirea Monicăi de Mr. Pink. Unde este Irinuca acum

Irinel Columbeanu este de părere că fetele tinere ”îi dau energie”!

Vestea despărțirii Monicăi Gabor de Mr. Pink a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales pe jurnaliștii din presa mondenă. Frumoasa Monica este din nou o femeie singură, iar vestea a fost confirmată chiar de un apropiat de-al ei. Reacția lui Irinel Columbeanu  a surprins pe toată lumea.

Ce a declarat Irinel Columbeanu despre despărțirea Monicăi Gabor

Irinel Columbeanu a fost contactat de jurnaliști și a oferit detalii despre despărțirea Monicăi Columbeanu. Fostul milionar a precizat că el vorbește constant cu fiica sa și nu a auzit nimic de vreo despărțire între fosta sa soție și milionarul chinez. El a spus că este de părere că toate aceste zvonuri sunt doar o glumă și că de fapt cuplul nu s-ar fi separat. Irinel Columbeanu a precizat și faptul că Irinuca se află aucm în America și că este foarte bine.

Eu nu cred așa ceva, părerea mea este că e o glumă. Când am vorbit cu Irinuca era foarte bine, mi-a spus că fusese la ziua unui prieten. În rest, nu știu nimic, nu am primit nicio informație cu privire la acest lucru cum că s-ar fi despărțit. Nu am auzit așa ceva, mă întreb dacă nu este glumă. Nu am primit niciun telefon de la Monica să îmi spună acest lucru. Fetița nu este la mine.„, a fost declarația lui Irinel Columbeanu.

După ce au tot apărut semne și zvonuri ale separării celor doi, o persoana publică a confirmat informația, iar acum totul este clar. Un apropiat al Monicăi, handbalistul Paul Mantea, a spus că despărțirea celor doi este una definitivă, iar Monica Gabor nu are de gând să se mai întoarcă în America.

Da, e adevărat. Recent am aflat și eu, soția mea știe mai multe amănunte. Știu că a plecat din America, e posibil să nu se mai întoarcă, dar nu vreau să fac speculații.„, a declarat handabalistul Paul Mantea.

Monica Gabor a procedat față de iubitul său în același mod în care a făcut-o cu fostul soț Irinel Columbeanu. Aceasta nu a luat absolut nimic de la Mr. Pink, ci a păstrat doar câteva bijuterii cu valoare sentimentală pe care le ține într-un seif. Apropiații nu au dat foarte multe detalii despre despărțirea celebrului cuplu din showbiz.

Moni nu a mai vrut să păstreze nimic de la Mr. Pink. I-au mai rămas doar câteva bijuterii, pe care însă nu le mai poartă și pe care le-a depus într-un seif, la fel cum a făcut la vremea respectivă și cu bijuteriile pe care le avea de la Irinel.„, a spus un apropiat de-al Monicăi Columbeanu.

Ce spunea Irinel Columbeanu în trecut despre o posibilă împăcare cu Monica

Fostul milionar a fost întrebat dacă încă o mai iubește pe Monica Gabor, iar răspunsul a luat prin suprindere pe toată lumea. Irinel Columbeanua declarat că probabil o mai iubește și că nimic nu e întâmplător în viață.

Era o fată deja bine educată, nu tatăl meu a învățat-o limba română. Este un om deștept, mi-am dat seama din 2016, când am fost acolo. Această părere mi-o mențin și acum, uitându-mă la efectele acestei educații asupra fiicei mele. Monica a fost în București, în timpul pandemiei. Irina era la școală. Probabil, nu știu. (n.r. a fost întrebat dacă o mai iubește) Nimic nu e întâmplător în viață.„, a fost declarația lui Irinel Columbeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: