Redactia.ro
Home » Sport » Declarația uluitoare a unui jucător! “De ce să mă zbat? Iau bani și plec!”

Declarația uluitoare a unui jucător! “De ce să mă zbat? Iau bani și plec!”

Benoit Paire, Benoit Paire declaratii controversate, ATP,

Francezul, Benoit Paire i-a lăsat pe toți mască după ultimele sale declarații. Jucătorul de tenis în vârstă de 31 de ani, care este pe locul 31 ATP a spus că nu îl interesează performanța, ci mai degrabă banii pe care îi câștigă.

Benoit Paire a reușit să rămână pe o poziție bună în clasamentul mondial, după ce acesta a fost înghețat. În acest an a reușit doar o victorie din cele 8 meciuri pe care le-a jucat dar nu este deloc supărat. Este mai interesat de partea financiară și nu de performanță.

„Tenisul nu este o prioritate pentru mine”, spune jucătorul.

Oricum clasarea pe un loc bun în ATP îi aduce destule beneficii. Poate juca pe tabloul principal la cele mai multe turnee, iar la unele premiile în bani sunt acordate încă din primul tur.
Francezul este cel mai amendat jucător din circuitul profesionist. La Olimpiada de la Rio, din 2016, Paire a fost exclus din lotul Franței pentru că a petrecut prea mult timp în afara satului olimpic.

Benoit Paire: „Iau niște bani și plec”

Ultimele declarații pe care le-a făcut jucătorul din Franța au stârnit un val de reacții. Benoit Paire a fost însă cât se poate de sincer în momentul în care a explicat strategia pe care o are.

„Vin, iau niște bani şi plec la următorul turneu. Îmi fac treaba. Ceea ce este surprinzător în circuitul actual e faptul că există multe beneficii de pierdut. Dacă tu câştigi un un turneu ATP 250, nu iei mai mult de 30.000 de dolari. Eu, cu un bye (n.r. – calificare direct în turul doi), am luat 10.000 de fiecare dată, pierzând direct.
De ce să te zbaţi ca un nebun pentru a câştiga doar un pic mai mult? Nu are rost să plătesc pe cineva din circuit acum. Sunt singur. Nu am nimic, nici antrenor, nici preparator fizic. Nu sunt antrenat, nici pregătit să joc meciuri tari”, a spus Benoit Paire, pentru jurnalișii de la L’Equipe.

Francezul are în palmares trei titluri ATP, iar cea mai bună clasare a carierei a fost locul 18 mondial. 8.537.756 de dolari a câștigat până acum Benoit Paire din tenis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: