Redactia.ro
Home » Monden » Declarații șoc din partea tatălui lui Jador după ce Zanni a câștigat Survivor All Stars. Și-a pus la zid fiul

Declarații șoc din partea tatălui lui Jador după ce Zanni a câștigat Survivor All Stars. Și-a pus la zid fiul

Seara de 30 mai a fost plină de emoții intense pentru toți finaliștii competiției Survivor All Stars. În cele din urmă, câștigătorul desemnat de public a fost Zanni, care a reușit să impresioneze prin performanțele sale de-a lungul concursului. Printre cei care au urmărit finala și au avut o reacție publică s-a numărat și Romeo Dumitrache, tatăl manelistului Jador. Acesta a recunoscut că Zanni a meritat cu adevărat să câștige și a subliniat diferențele de performanță dintre fiul său și marele câștigător.

Lupta finală și reacția tatălui lui Jador

După prima sesiune de vot din finala Survivor All Stars, Andrei Ciobanu a fost eliminat, lăsându-i pe Iancu Sterp și Zanni să se dueleze pentru marele premiu. În cele din urmă, Zanni a fost cel care a câștigat competiția, fiind ales de public. Romeo Dumitrache a urmărit cu interes finala și a avut numai cuvinte de laudă la adresa câștigătorului.

Am văzut aseară marea finală de la PRO TV. Zanni a câștigat Survivor pentru că pur și simplu a meritat. În plus, a câștigat detașat cu 4-0. Păi, degeaba zic unii și alții că nu merită, dar Zanni și-a dat sufletul pentru acest premiu! Jador, fiul meu, a fost mult mai slab în competiție, fără supărare, de aceea a și venit acasă,” a declarat Romeo Dumitrache pentru Playtech.

Performanța lui Zanni și comparația cu Jador

Romeo Dumitrache a recunoscut că fiul său, Jador, nu a avut aceeași performanță ca Zanni și că meritele câștigătorului sunt incontestabile. Zanni a demonstrat o ambiție și o dedicare deosebită pe parcursul competiției, reușind să își asigure simpatia publicului și să câștige pentru a doua oară marele premiu de 100.000 de euro.

Ce a avut Zanni în plus față de rivalii lui? O extrem de mare ambiție, care l-a ajutat să câștige din nou premiul de 100.000 de euro, își merită fiecare bănuț la cât a muncit! După părerea mea, eu zic că Zanni a meritat trofeul, publicul l-a îndrăgit și l-a votat, este un exemplu de ambiție. Felicitările mele!„, a adăugat Romeo Dumitrache.

Controverse în social media după câștigarea competiției

Câștigarea competiției de către Zanni nu a fost lipsită de controverse. În social media, susținătorii lui Iancu Sterp și alți fani ai competiției au exprimat nemulțumiri, acuzând organizatorii de manevre nedrepte care l-au favorizat pe Zanni.

Zanni a fost eliminat de TJ și băgat înapoi în concurs, cu totul nedrept față de cei care au fost și ei eliminați. Și Andrei la fel. S-au făcut cele mai aiuritoare manevre, împotriva oricărui spirit sportiv, doar că să câștige cine trebuia. Absolut nedrept,” a scris un utilizator pe rețelele de socializare.

Să nu uităm că, de fapt, „marele câștigător’ a fost eliminat, trimis acasă de TJ Miles, să nu trecem cu vederea că Robert Muscalu l-a rupt pe traseu de nenumărate ori, a fost coșmarul lui, până și Sorin i-a aplicat niște bătăi usturătoare! Asta e marele învingător ales de ProTV!„, a adăugat un alt susținător al lui Iancu Sterp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: