Redactia.ro
Home » Monden » Declarațiile emoționante ale Biancăi Drăgușanu de Crăciun: „Vreau înțelepciune, sănătate, că restul mi le procur eu”

Declarațiile emoționante ale Biancăi Drăgușanu de Crăciun: „Vreau înțelepciune, sănătate, că restul mi le procur eu”

Bianca Drăgușanu, mesaje subliminale pentru Irinel Columbeanu

Bianca Drăgușanu a vorbit despre ce o face fericită și a recunoscut că are tot ce își dorește în acest moment, chiar dacă nu mai este alături de afaceristul Alex Bodi. Diva a făcut declarații emoționante.

 

Declarațiile emoționante ale Biancăi Drăgușanu de Crăciun

Bianca Drăgușanu a ales să își petreacă Sărbătorile alături de familia sa și de cei dragi. Fosta soție a lui Alex Bodi a declarat că în 2021 își dorește să își găsească adevărata liniște, bcuurie, dra și să aibă mai multă înțelepciune pentru adevăratele provocări ale vieții.

„Cred că eu deja am tot ce îmi doresc, cred că sunt un om împlinit și fericit. Și fiind un om fericit, nu-mi doresc decât înțelepciune ca să mă pot bucura de tot ceea ce mi-a dat Dumnezeu.

Înțelepciune, sănătate, că restul mi le procur eu. Oricum eu îmi fac cele mai frumoase cadouri. Genți, pantofi, o mașină nouă, că eu în fiecare an îmi schimb mașina. Trebuie să am timp liber și zborurile deschise ca să mă duc să mi le cumpăr”, a declarat Bianca Drăgușanu, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

 

Bianca a mărturisit de ce a acceptat bătăile de la Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a vorbit despre bătăile pe care le-a primit de la Alex Bodi și de ce a acceptat acest lucru din partea fostului soț.

După doi ani cu certuri și împăcări, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu par să se fi despărțit definitiv. Diva a recunoscut într-un apel telefonic că a fost bătută de Alex Bodi, iar surse apropiate ale acesteia au dezvăluit că afaceristul o avea la mână cu filmulețe din intimitate.

În toată ecuația a intervenit și milionarul turc, Cengiz Şıklaroğlu. Apropiații lui Alex Bodi au mărturisit că turcul vrea să o recucerească pe frumoasa blondină și a ținut să îi transmită acest lucru chiar fostului ei soț.

”Turcul i-ar mai fi comunicat lui Bodi că îşi doreşte să o recucerească pe blondină. Motivul pentru care Bianca Drăgușanu accepta să fie lovită de Alex consta și în faptul că acesta ar fi deținut câteva înregistrări video, filmări cu ea în intimitate, cu care o tot amenința că le va face publice. Prin urmare, Cengiz Şıklaroğlu îi interzice lui Bodi să o mai caute sau să se mai insinueze în viaţa Biancăi. Mesajul, care i-ar fi ajuns lui Bodi prin diverşi interpuşi, i-ar fi zgândărit zdravăn orgoliul controversatului om de afaceri din Mediaş, cu contracte în diverse colţuri ale lumii”, au declarat pentru impact.ro, mai multe surse din apropierea omului de afaceri Alex Bodi.

Bianca a recunoscut bătaia pe care a primit-o de la Alex Bodi. Mai mult, blondina i-ar fi reproșat omului de afaceri, la telefon, că a bătut-o pe parcursul celor doi ani de relație și că acesta ar fi motivul din cauza căruia nu ar vrea să se reîmpace cu el.

”Doi ani am stat numai cu bătăi din partea ta. Inelul meu pe mâna ei. Ce s-a întâmplat, te-ai lovit la cap și nu îți mai aduci aminte. Eu să fac pentru tine ce? În contextul în care tu ai femeie și ai făcut cu mine tot ce ai vrut timp de doi ani de zile. M-ai bătut și mi-ai luat banii!”, i-a reproșat Bianca Drăgușanu fostului soț.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: