Redactia.ro
Home » Monden » Declarațiile fiului lui Victor Socaciu, după ce corpul neînsuflețit al tatălui său a fost depus la Palatul Parlamentului

Declarațiile fiului lui Victor Socaciu, după ce corpul neînsuflețit al tatălui său a fost depus la Palatul Parlamentului

Victor Socaciu s-a stins din viață în urmă cu două zile, iar mâine urmează să fie condus pe ultimul drum de toți cei ce l-au apreciat și iubit. După ce apropiații artistului au putut să-i aducă un ultim omagiu la Sala Palatului, corpul neînsuflețit al acestuia a fost depus la Palatul Parlamentului. Fiul său, Victor Socaciu Jr. a oferit câteva declarații despre pierderea părintelui său. 

Victor Socaciu a fost un îndrăgit cântăreț de muzică folk, compozitor, dar și o figură apreciată a politicii române. S-a stins din viață în data de 27 decembrie, după ce la jumătatea lunii noiembrie a fost internat la spitalul „Carol Davila” din București. Pe lângă problemele renale cu care se confrunta de mai mulți ani, artistul a întâmpinat complicații din cauza infectării cu Covid-19.

Medicii au făcut tot posibilul să-l salveze, însă în urma procedurii efectuate pentru a scoate surplusul de lichid de la plămâni, domnul Socaciu a contactat o infecție. Brândușa Simion, soția acestuia, a dezvăluit că artistul a decedat din cauza șocului septic.

„A ajuns la spital pe 19 noiembrie. Avea un post-COVID, acumula pleurezie, lichid la plămâni, și am fost trei zile să facă un drenaj. Asta a fost intervenția pentru care am fost. Și de acolo, au apărut complicații. A avut multe momente în care și-a revenit și îmi spunea că vrea să ajungă la Bistrița pe 3 decembrie, că îl așteaptă acolo oameni. A fost bine, a fost la spital pentru o intervenție minoră. Acolo a contractat o infecție nosocomială și cauza decesului a fost șoc septic”, a povestit Brândușa Simion, conform wowbiz.ro.

Declarațiile fiului lui Victor Socaciu, după ce corpul neînsuflețit al tatălui său a fost depus la Palatul Parlamentului

Anunțul oficial al morții lui Victor Socaciu a fost făcut de soția și fiica acestuia în mediul online. Fiul său din căsnicia cu Marina Almășan a fost informat prin intermediul unui apel telefonic, iar vestea a fost greu de suportat. Tânărul a fost prezent ieri la Sala Palatului, unde corpul neînsuflețit al tatălui său a fost depus pentru a oferi șansa apropiaților să-i aducă un ultim omagiu. Astăzi a fost mutat la Palatul Parlamentului, de unde urmează să plece spre Cornu, localitatea unde va fi înmormântat.

Victor Socaciu Jr. a oferit câteva declarații jurnaliștilor de la spynews.ro, mărturisind că și-ar fi dorit să vadă mai mulți oameni prezenți în jurul tatălui său. Artistul iubea să fie înconjurat de cei dragi și de publicul său, iar printre ultimele sale dorințe s-a numărat faptul că intenționa să revină pe scenă în cel mai scurt timp.

„Ar fi fost să fie mai multă lume, dar cei care au fost au fost cei mai de preț și cei mai apropiați oameni. Asta e tot ce contează.

Mama a fost acolo. M-a sunat sora mea Iulia, eu eram la munte. Prima persoană pe care am sunat-o a fost mama, a fost și e în continuare lângă mine așa cum a fost și până acum”, a spus fiul lui Victor Socaciu, pentru spynews.ro.

Etichete: