Redactia.ro
Home » Monden » Declarațiile sfâșietoare ale Giuliei Nahmany după moartea tatălui său: „Viața ne arată uneori că nu avem un «mai târziu»”

Declarațiile sfâșietoare ale Giuliei Nahmany după moartea tatălui său: „Viața ne arată uneori că nu avem un «mai târziu»”

GALERIE FOTO (4) Declarațiile sfâșietoare ale Giuliei Nahmany

Giulia Nahmany trece prin clipe dureroase în emisiunea Ferma, după ce a primit vestea cumplită că tatăl său a murit. Vedeta le-a oferit apropiaților dar și fanilor un sfat cu adevărat prețios.

Declarațiile sfâșietoare ale Giuliei Nahmany după moartea tatălui său: „viața ne arată uneori că nu avem un «mai târziu»”

Cu sufletul distrus din cauza pierderii tatălui său, Giulia Nahmany le-a oferit apropiaților și fanilor săi un sfat de neprețuit. Actrița a postat un mesaj pe pagina oficială de Facebook un mesaj cu câteva gânduri emoționante.

Aceasta și-a îndemant urmăritorii să fie aproape de cei dragi și să le declarre cât mai des pot dragostea. De asemenea, mesajul a fost însoțit și de o fotografie în care actrița apare desculță în timp ce privește sfâșiată pe o fereastră.

“Sunt multe lucruri pe care nu am apucat să le spun oamenilor din viața mea. Uneori pentru că nu mi-am găsit cuvintele, alteori pentru că am crezut că voi avea timp să o fac mai târziu. Câteodată pentru că am crezut că oamenii cărora aș vrea să le spun căt îi iubesc știu deja asta. Însă, viața ne arată uneori că nu avem un «mai târziu». Tot ce avem este prezentul. Vrei să-i spui cuiva ca îl iubești? Fă-o acum. Nu te gândi că știe deja sau că o poți face mai târziu. Uneori nu există acest «mai târziu»…” este mesajul postat de vedetă pe rețelele de socializare.

Tatăl Giuliei Nahmany s-a stins din viață

Fanii săi nu au întârziat să comenteze la postarea făcută de vedetă. Majoritatea i-au trimis mesaje de încurajare, aceasta fiind copleșită de numeroasele comentarii pozitive pe care le-a primit.

În urmă cu câteva zile, Giulia, concurentă în cadrul emisiunii Ferma 2020, a aflat că tatăl ei s-a stins din viață. Din nefericire, Giulia nu a putut să-și conducă părintele pe ultimul drum din cauza restricțiilor impuse de autorități din cauza COVID-19, având în vedere că acesta locuia în Israel.

În urmă cu șase ani, Giulia a mai trecut printr-un eveniment asemănător, după ce și-a pierdut mama. Daniela Nahmany a pierdut lupta împotriva cancencerului lăsând-o în urmă pe Giulia și pe fratele ei, care a decis în urma separării părinților să se mute cu tatăl său în Israel.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: