Redactia.ro
Home » Monden » Ferma 2020. Concurenta de la Ferma a aflat în emisiune că tatăl ei a murit. Vedeta nu poate participa la înmormântare

Ferma 2020. Concurenta de la Ferma a aflat în emisiune că tatăl ei a murit. Vedeta nu poate participa la înmormântare

GALERIE FOTO (5) Concurenta de la Ferma a aflat în emisiune că tatăl ei a murit. Vedeta nu poate participa la înmormântare (1)

Giulia Nahmany concurentă în emisiunea Ferma 2020 a aflat în cadrul show-ului că tatăl ei stabilit în Israel s-a stins din viață. Vedeta nu își poate conduce pe ultimul drum părintele, din cauza restricțiilor impuse din cauza coronavirusului.

Ferma 2020. Concurenta de la Ferma a aflat în emisiune că tatăl ei a murit. Vedeta nu poate participa la înmormântare

Giulia Nahmany trăiește o adevărată dramă în emisiunea Ferma 2020, difuzată pe Pro Tv. Vedeta a aflat că tatăl său s-a stins din viață. Cu toate astea, Giulia nu își poate conduce tatăl pe ultimul drum din cauza pandemiei de coronavirus, având în vedere că orice persoană care aterizează la Israel este nevoită să stea 14 zile în carantină.

Echipa de producție a emisiunii a declarat că toți colegii implicați în proiectul Ferma sunt alături de vedetă și își exprimă regretul pentru momentul greu prin care concurenta trece.

Toată echipa PRO TV și toți colegii implicați în proiectul Ferma. Orășeni vs Săteni sunt alături de Giulia și își exprimă regretul pentru momentele grele prin care concurenta trece în aceste zile”, a fost mesajul transmis de echipa PRO TV.

Părinții Giulie au divorțat în 2010, perioadă în care cei doi s-au certat pe averea pe care au făcut-o de-a lungul căsniciei. Tatăl său, în vârstă de 69 de ani s-a stabilit în Israel, unde locuia împreună cu fratele artiste, magicianul Dave.

Drama Giuliei Nahmany

Conform Click.ro, tot în luna septembrie a anului 2014, Giulia și-a pierdut mama, după ce a pierdut lupta cu cancerul. De atunci, viața scriitoarei a luat o întorsătură serioasă, aceasta începând să facă yoga și să meargă pe drumul spiritualității.

Giulia s-a născut în orașul Kfar Saba din Israel, iar la vârsta de șase ani s-a mutat alături de familia ei în Belgia. După patru ani, s-a mutat în București unde a urmat cursuri de canto și pian.

Artista știe limba română, ebraică, engleză și franceză, absolvind American International School of Bucharest. Totodată, Giulia a absolvit managamentul afacerilor, la Universitatea Hurron din Londra. Cariera sa muzicală a început în 1996, când a participat la Festivalul de la Mamaia, după care a fost DJ la MCM România.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: