Redactia.ro
Home » Monden » Dedicație emoționantă din partea lui Florin Salam pentru soacra lui. I-au dat lacrimile 

Dedicație emoționantă din partea lui Florin Salam pentru soacra lui. I-au dat lacrimile 

La nunta anului nu a lipsit momentul dedicat femeii care i-a dat naștere jumătății lui Florin Salam. Interpretul a simțit nevoia să-i transmită soacrei lui un mesaj din suflet chiar în cadrul evenimentului. Dedicația a lăsat invitații fără suflare, deoarece impactul mesajului a fost unul desăvârșit. Femeii i-au dat lacrimile. Iată ce i-a transmis ginerele! 

Florin Salam, mesaj emoționant pentru soacra lui

Florin Salam și Roxana Dobre au spus marele „DA” după opt ani de zile petrecuți unul lângă celălalt. Aceasta îi aduce fericire și alinare în familie marelui interpret de manele. În cadrul marelui eveniment din viața lor, Florin Salam i-a dedicat un moment special soacrei lui. 

Au început deodată acordurile muzicale, iar Florin Salam a cântat o melodie dedicată mamei soției lui. Era înconjurat de invitaâi, într-un cerc plin de emoție, Acesta i-a mulțumit și i-a mărturisit iubirea, printre versurile rostite la microfon:  

„Te iubesc și îți mulțumesc ție imediat după Dumnezeu”, au fost cuvintele care au emoționat-o până la lacrimi pe soacra lui, dar și pe invitații prezenți la marele moment din viața lui și a Roxanei Dobre. 

 În continuarea versului emoâionant, Florin Salam a continuat să-i dedice femeii care a adus-o pe lume pe Roxana, cuvinte frumoase, rostite din suflet. La finalul momentului soacra lui era înlăcrimată și s-au îmbrățișat cu mare drag. După superbul moment, petrecerea a continuat, iar la microfon și-au făcut apariția nume cunoscute din industria muzicală din România. 

Florin Salam și Roxana Dobre au avut peste 400 de invitați la nuntă

Ieri a avut loc cel mai intens eveniment din lumea mondenă! Interpretul Florin Salam a dus-o în fața altarului pe Roxana Dobre. A fost unul dintre evenimentele pe care le vedem rar în țara noastră! 

Ceremonia dintre Florin Salam și Roxana Dobre a avut loc la malul mării, pe plaja clubului NUBA, într-un cadru de vis, iar cununia religioasă a avut loc la biserica „Adormirea Maicii Domnului”, din Mamaia. Nuntașii au petrecut mai apoi la clubul Nuba, cea mai exclusivistă locație de pe litoralul românesc. 

Alături de ei, au fost prezenți cei mai cu seamă artiști, prieteni, iar  nunta a fost una de vis! Cuplul a avut peste 400 de invitați iar Florin Salam nu s-a zgârcit deloc pentru a asigura petrecerea anului!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: