Redactia.ro
Home » Monden » Deea Maxer a rupt tăcerea! Cine este bărbatul cu care s-ar căsători și care este motivul divorțului de Dinu: ”Îi sărea sosul picant”

Deea Maxer a rupt tăcerea! Cine este bărbatul cu care s-ar căsători și care este motivul divorțului de Dinu: ”Îi sărea sosul picant”

GALERIE FOTO (2) Deea, alături de iubitul ei, Robert Drilea

Deea Maxer a vorbit, în cele din urmă, despre bărbatul alături de care este pregătită să își întemeieze o familie. Bruneta s-a dezbrăcat de secrete și a recunoscut care au fost realele motive pentru care căsnicia dintre ea și Dinu a ajuns pe butuci.

De câteva săptămâni, divorțul dintre Deea și Dinu Maxer a fost intens mediatizat, tocmai de aceea bruneta nu a ratat ocazia de a face lumină în ceea ce privește viața sa sentimentală. Invitată într-o emisiune de televiziune, Deea a mărturisit ce planuri de viitor are cu actualul partener, dar și motivele care au stat la baza rupturii dintre ea și Dinu.

Cine este iubitul brunetei

Deea Maxer a fost invitată în emisiunea „La Măruță”, de pe Pro TV, unde a vorbit cu sinceritate despre viața sa personală. Se pare că aceasta este îndrăgostită până peste cap de Robert Drilea, un specialist în vânzări, achiziții auto, credit Auto si leasing Financiar, pasionat de mașini, dar și de motociclete.

Bruneta susține că este mai îndrăgostită ca niciodată și are planuri mari alături de partenerul său. Mai mult decât atât, femeia visează să îmbrace din nou rochia de mireasă și să își schimbe numele de familie din Maxer, în Drilea.

„Fiecare şi-a refăcut viaţa. Eu am un iubit, sunt îndrăgostită şi da, spun asta și îmi asum! Dinu are şi el pe altcineva. Nu este prea repede! Eu nu o cunosc pe iubita lui Dinu, copiii o cunosc! Cu Robert Drilea, iubitul meu, m-aș căsători. (…) Acum e în showbiz, nu?(…) Deea Maxer e numele meu pentru că am doi copii cu numele de Maxer. Dar o să mă cheme Drilea, dacă mă mărit. Nu e complicat, asta e iubirea”, a declarat Deea în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Deea Maxer și Robert Drilea
Deea Maxer și Robert Drilea

De se s-au despărțit Deea și Dinu Maxer

Deși s-au scris o mulțime de lucruri despre motivele divorțului dintre Deea și Dinu Maxer, multe dintre ele au fost complet false. Bruneta a mărturisit faptul că tatăl copiilor săi devenise de nerecunoscut în ultima perioadă, motiv pentru care a ales să divorțeze. Certurile și faptul că nu mai avea grijă de el și de familia sa au determinat-o pe Deea să pună punct poveștii de dragoste.

„La detașare a dus nepotrivirea de caracter, incompatibilitatea și lipsa calmității. Era israscibil. Îi sărea sosul picant. Era violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorţ. Eu îl ştiam de acasă, tu de la TV, e o mare diferenţă între cele două variante”, a explicat Deea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: