Redactia.ro
Home » Monden » Deea Maxer a slăbit spectaculos. Cum s-a afișat vedeta

Deea Maxer a slăbit spectaculos. Cum s-a afișat vedeta

GALERIE FOTO (2)

Deea Maxer a slăbit spectaculos și nu mai arată deloc așa cum arăta înainte. Bruneta nu a ezitat și le-a arătat fanilor din mediul online, formele sale.r

 

Cum s-a fotografiat Deea Maxer

Soția lui Dinu Maxer a scăpat de inhibiții și s-a fotografiat în bustieră și în pantaloni scurți. Deea Maxer a început să ia proporții odată cu rolul de mămică. Formele sale de invidiat din trecut au fost înlocuite, iar evdeta a început să fie din ce în ce mai criticată pe rețelele de socializare pentru modul în care arată. Fanii au tras-o la răspundere pentru modul în care arată.

Deea Maxer a slăbit spectaculos și a șocat pe toată lumea cu noua înfățișare. Bruneta s-a fotografiat doar în bustieră și în pantaloni scurți și a lăsat la vedere abdomenul lucrat.

Vedeta a mărturisit că nu a apelat la vreo dietă miraculoasă. Mai mult, soția lui Dinu Maxer a mărturisit că alimentația sănătoasă a reușit să o ajute să ajungă la formele visate. Deea are un stil de viață din ce în ce mai sănătos și s-a apucat și de sport. Mai mult, vedeta și-a îndemnat toți fanii să aibă un stil de viață mai sănătos și să lase scuzele deoparte.

”Nu țin vreo DIETĂ. Este un nou stil de viață, un plan alimentar si sportiv personalizat pentru mine. Eu am lăsat scuzele și m~am pus pe treabă 💪#nutrition #sport #newlife #newme #moments #fitness #getfit”, a fost mesajul artistei de pe Instagram.

Fanele s-au întrecut în laude la daresa soției lui Dinu Maxer.

Urmăritoarele au fost uimite de modul în care a ajuns să arate Deea. Inclusiv Dinu Maxer i-a comentat la poza postată și s-a declarat mândru de frumoasa lui soție.

”Mândru de tine”, a fost comentariul lăsat de artist!

Deea Maxer a trecut prin clipe dificile

Deea Maxer și Dinu Maxer au doi copii superbi. Cei doi au devenit părinți pentrua doua oară anul tercut, în luna octombrie. Vedeta a adus atunci pe lume o fetiță, penume Maysa și mai au un băiețel în vârstă de 8 ani, pe nume Andreas.

Deea Maxer a dezvăluit că problemele pe care le-a avut la naștere au pus-o în imposibilitatea de a mai avea copii. Soția lui Dinu Maxer a vorbit la începutul anului despre perioada dificilă prin care a trecut și despre acest subiect delicat.

„Am avut complicații la naștere. Am trecut printr-un scenariu prin care nu credeam că o să trec. În timpul operației au fost niște lucruri neprevăzute. A fost o hemoragie neașteptată și abia într-o oră și jumătate a fost operată. Eu nu o să mai pot să am o altă sarcină”, – a declarat Deea Maxer în cadrul emisiunii Agenția VIP.

„Mă așteptam să nu fie o operație ușoară, mai ales că aveam varice interne. Am intrat în sală, m-au dezbrăcat, m-au urcat pe masa de operație. M-au conectat la aparate. M-au întins pe pat, nu mi-am mai simțit picioarele. Eram stresată pentru că îmi doream ca Dinu să participe la operație, dar din cauză că se simțea rău renunțase. A rămas pe hol cu ai mei. Când mă uit apoi, pe cine văd, pe Dinu. Mi s-a pus un nod în gât. I-am auzit plânsetul și doamna doctor a spus: bună dimineața și bine ai venit pe lume! s-a întâmplat la 6:54 de minute. După ce au înfășat-o mi-au adus-o la obraz. Mă uitam la ea în gol așa, nu realizam. La un moment dat mi-a fost frig, aveam frisoane”, a povestit Deea Maxer despre cea de-a doua naștere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: