Redactia.ro
Home » Monden » Deea și Dinu Maxer, la un pas să-și anuleze vacanța în Antalya. „M-a sunat DSP-ul să-mi spună că am COVID19”

Deea și Dinu Maxer, la un pas să-și anuleze vacanța în Antalya. „M-a sunat DSP-ul să-mi spună că am COVID19”

GALERIE FOTO (5) Deea și Dinu Maxer, la un pas să-și anuleze vacanța în Antalya.

Deea și Dinu Maxer, la un pas să-și anuleze vacanța în Antalya. Cei doi soți au fost urmăriți de ghinioane, fiind pe punctul de a-și anula vacanța chiar înainte de plecare. Deea și Dinu Maxer au trăit momente de neuitat, chiar înainte cu câteva ore să plece în vacanță.

Deea și Dinu Maxer, la un pas să-și anuleze vacanța în Antalya. „M-a sunat DSP-ul să-mi spună că am COVID19”

Deea și Dinu Maxer, la un pas să-și anuleze vacanța în Antalya. Sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc, având împreună doi copii absolut minunați. Dinu și Deea Maxer a avut parte de momente de neuitat. Pregătiți să plece împreună cu cei doi copii în vacanță, în Antalya, cei doi au primit o veste șocantă.

Deea și Dinu Maxer au fost pe punctul să anuleze vacanța chiar înainte de plecare. Cu câteva ore de zbor, Deea Maxer a primit un apel de la DSP prin care a fost anunțată că a fost diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus și că va trebui să stea în carantină 14 zile. Ciudat este faptul că vedeta și-a făcut testul la un laborator, iar rezultatul a ieșit negativ. ”Eu am făcut testul Covid și de la laborator mi-au dat rezultatul negativ. Apoi, m-a sunat DSP-ul să-mi spună că am Covid! Noroc că s-a dat un telefon să putem compara cât mai repede, problema se rezolva, dar eu la 7 aveam avion. Cei de la DSP m-au pus să le dau mail-ul cu rezultatul, au comparat, iar laboratorul și-a cerut scuze că a fost o eroare”, a povestit Deea Maxer, la Antena Stars.

După ce a rezolvat situația, cei doi soți au avut parte de alte momente șocante. Ajunși pe aeroport, Deea a fost la un pas să piardă zborul pentru că nu completase formularul cerut de Turcia pentru a intrea în țară. Vedeta l-a completat pe loc, în fața ghișeului, iar într-un final au reușit să plece în vacanță.

Deea și Dinu Maxeer, prima vacanță cu cei doi copii

Deea Maxer, în vârstă de 31 de ani, se consideră o femeie împlinită, aducând pe lume doi copii minunați.Deea Maxer a adus pe lume o fetiță în luna octombrie 2019, atunci confruntându-se cu o problemă majoră. După naștere, Deea a avut o hemoragie, iar doi medici au reușit să remedieze situația.

Deea este într-o formă de zile mari și pare că și-a revenit de minune după cea de-a doua sarcină. Cei doi au plecat în prima vacanță cu cei doi copii. “Am creat amintiri minunate. Prima vacanță în patru peste hotare! A fost o vacanță mutată și răsmutată. Amânată vreun an și jumătate, din cauza restricțiilor de călătorie. Însă totul se întâmplă cu un scop, la timpul potrivit! Am așteptat mult să plecăm în această vacanță în formula de 4! Ne-am bucurat de toate momentele petrecute împreună. Am reușit să ne și relaxăm în vacanță cu doi copii. Ne-am dat prin toboganele acvatice cu Andreas, ne-am distrat, i-am filmat și un videoclip pentru noua lui piesă, «Vacanța la mare». Iar Maysa s-a adaptat foarte bine la 1 an și 8 luni, cu programul de masă, somn și joacă. A fost minunat. Ne-am întors de puțină vreme și peste două săptămâni vom pleca la noi la mare, pe litoral, acolo unde vom rămâne timp de două luni, la Jupiter Majestic, unde avem programul nostru artistic pentru cei care ne îndrăgesc și știu ce facem acolo”, a declarat Deea pentru Click.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: