Redactia.ro

Dele Alli, făcut praf de fani după gluma sinistră despre coronavirus

Dele Alli, făcut praf de fani

Dele Alli, mijlocașul celor de la Tottenham a fost acuzat de rasism după ce a postat. Fanii l-au făcut praf pe rețelele de socializare, chiar dacă fotbalistul și-a cerut scuze.

În urmă cu câteva zile Dele Alli a postat un filmuleț în care ironiza criza provocată de coronavirus. Suporterii au fost de-a dreptul oripilați după ce au văzut filmul și nimic nu i-a mai oprit. Au fost postate mii de comentarii în care jucătorul a fost făcut praf. După ce a realizat ce gafă a făcut Alli și-a cerut scuze pe rețelele de socializare, dar și pe platforma chineză Weibo.

„Salutare! Sunt Dele. Vreau să-mi cer scuze pentru comportamentul avut în imaginile postate pe Snapchat. Coronavirus nu este un subiect pe seama căruia poți să glumești. Nu a fost nimic amuzant, am realizat asta imediat și am șters postarea. Sunt dezamăgit de mine și știu că am dezamăgit și clubul (n.r. Tottenham). Nu vreau să rămâneți cu această impresie despre mine. Nu este ceva cu care să glumești. Transmit toată dragostea, gândurile și rugăciunile mele tuturor celor din China”, a spus Alli.

Imediat clubul din Anglia a luat atitudine și a dat explicații printr-un comunicat.

„Dele a recunoscut că a făcut o gravă greșeală de judecată și și-a cerut scuze”, au spus cei de la Tottenham.

Ce glumă proastă a făcut fotbalistul

Săptămâna trecută, Alli era în aeroportul Heathrow din Londra și a realizat un filmuleț. A apărut cu o mască pe față, iar mesajul pe care l-a scris a fost: „Corona ce? Vă rog, ascultaţi asta cu volumul ridicat”.
Fotbalistul a filmat apoi un cetățean asiatic care se afla în aeroport, apoi a îndreptat camera spre o sticlă de lichid antiseptic pentru mâini, imaginile fiind însoţite de textul: „Acest virus trebuie să fie mai rapid decât asta pentru a mă prinde”. În momentul în care filmulețul a fost postat pe pagina de socializare a lui Dele Alli, sute de fani au luat atitudine imediat.
Până acum aproape 1000 de persoane au murit din cauza virusului ucigaș și peste 40.000 de persoane fiind infectate.

Citește și: Neymar, din nou la tribunal! Femeia care l-a acuzat de viol face noi acuzații

Loading...