Redactia.ro
Home » Sport » Dele Alli, mesaj după ce a fost jefuit! Fotbalistul lui Tottenham, amenințat cu un cuțit

Dele Alli, mesaj după ce a fost jefuit! Fotbalistul lui Tottenham, amenințat cu un cuțit

Dele Alli, mesaj după ce a fost jefuit

Dele Alli a postat pe pagina sa de socializare un mesaj, după ce miercuri a fost jefuit de hoți. Fotbalistul a fost bătut și amenințat cu cuțitul.

Incidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri. Hoții au intrat în casa starului lui Tottenham. Nimeni nu și-a putut explica încă cum a fost posibil așa ceva. Vila are un sistem de securitate foarte sofisticat, în plus există și un bodyguard. Hoții au intrat prin ușa din spate a vilei și au furat bijuterii, ceasuri și ale bunuri în valoare totală de 350.000 de lire sterline. Fotbalistul de 24 de ani a postat un mesaj pentru a-și liniști fanii.

„Vă mulțumesc pentru mesaje. A fost o experiență oribilă, dar suntem ok cu toții. Mulțumesc pentru sprijin”, a scris Delle Alii pe retelele de socializare.

Dele Alli era în casă cu alte trei persoane

În momentul jafului, Alli juca biliard cu iubita sa, fotomodelul Ruby Mae. În casă mai era fratele fotbalistului și încă un prieten. Fapta a avut loc la ora 00:30, și potrivit celor de la The Sun nimeni nu a fost rănit. Doar Alli și fratele său au primit câte un pumn. Cele două persoane care au pătruns prin efracție au purtat măști, astfel că până în acest moment nu au putut fi identificate. Fotbalistul și iubita sa au părăsit vila imediat după acest incident. În urmă cu aproape două luni, Jan Vertonghen, colegul lui Dele Alli a trecut printr-o experiență similară. Atunci, familia belgianului a fost amenințată tot cu cuțitul de patru bărbați care purtau cagule.

„Soția lui Jan a fost îngrozită și a făcut ce i s-a spus. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Poliția se ocupă acum de anchetă”, a povestit un apropiat al clubului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: