Redactia.ro
Home » Sport » Hugo Lloris nu se teme de hoți! Și-a luat un câine de aproape 20.000 de euro

Hugo Lloris nu se teme de hoți! Și-a luat un câine de aproape 20.000 de euro

Hugo Lloris nu se teme de hoți

Hugo Lloris nu se teme de hoți. În Londra s-au înmulțit jafurile în casele fotbaliștilor, așa că portarul lui Tottenham și-a luat toate măsurile de precauție. A cheltuit aproape 20.000 de euro pentru un câine special.

Din ce în ce mai mulți fotbaliști au căzut pradă hoților. Pentru a evita neplăcerile, Hugo Lloris a plătit 17.000 de euro pentru un câine care să-l apere. Este vorba despre un ciobănesc belgian, care a fost special antrenat și dresat pentru protecție personală. Patrupedul a “lucrat” în poliție și armată. În ultimul an mai mulți fotbaliști celebri au fost călcați de hoți. Printre aceștia sunt Jan Vertonghen, Ashley Cole sau Wayne Rooney.

Hugo Lloris nu se teme de hoți

Soția celebrului portar l-a prezentat pe noul membru al familiei și prietenilor de pe rețelele de socializare.

„Bodyguard-ul nostru! Cel mai bun prieten!”, a scris soția fotbalistului pe instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🐺😈 #ourbodyguard #inlove #bestfriend #malinois

O postare distribuită de Marine Lloris (@llorismarine_off) pe

În această perioadă și internaționalul francez s-a alăturat altor oameni și sport în lupta împotriva pandemiei de coronavirus. Portarul lui Tottenham și-a scos la licitație mănușile pe care le-a purtat în finala Ligii Campionilor, pierdută în fața celor de la Liverpool. Lloris s-a alăturat inițiativei lui Cyril Dumoulin, portarului echipei de handbal a Franţei, prin intermediul acțiunii #SPORTAIDONS. Banii strânși au fost donați personalului medical.

Portarul are contract cu englezii până în 2022

Hugo Lloris va rămâne în Anglia până în 2022. A fost transferat de Tottenham în anul 2012, de la Olympique Lyon. În octombrie 2019 a suferit o accidentare gravă care l-a ținut departe de teren până în februarie. S-a întâmplat la meciul cu Brighton. Portarul naționalei Franței a căzut și și-a dislocat cotul stâng. Atunci meciul a fost întrerupt mai multe minute, după ce jucătorul a avut nevoie de oxigen. Doctorul a fost nevoit să-i injecteze și morfină din cauza durerii insuportabile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: