Redactia.ro
Home » Sport » Jose Mourinho, noul manager al lui Tottenham!

Jose Mourinho, noul manager al lui Tottenham!

Jose Mourinho, noul manager al lui Tottenham

Jose Mourinho a revenit în Premier League, după ce a acceptat oferta celor de la Tottenham. „The Special One” este antrenorul care a câștigat 13 meciuri în fața celor de Tottenham, pe vremea când pregătea alte formații.

Jose Mourinho, 56 de ani a așteptat ocazia portivită, după cu chiar el spunea pentru a reveni pe banca unei echipe. Tottenham a anunțat pe pagina oficială că managerul a semnat un contract până în 2023.

„Sunt încântat să vin la un club cu un patrimoniu uriaș și cu suporteri extrem de pasionali. Calitatea academiei și cea a lotului mă încântă. Să lucrez cu acești jucători este ceea ce m-a atras cel mai mult. Avem un lot talentat. Trebuie să ne încărcăm bateriile și să facem un sezon bun, pentru fanii noștri”, a declarat Jose Mourinho, potrivit Teamtalk.

Mourinho l-a înlocuit pe Mauricio Pochettino, care a condus echipa cinci ani și jumătate. În acești ani, Tottenham a terminat de patru ori la rând în Top 4 Premier League. În acest sezon însă, sunt pe locul 14, în Premier League, cu patru înfrângeri și cinci egaluri.

Mourinho a câștigat de două ori Liga Campionilor

„The Special One” are în palmares 3 titluri în Premier League și o Cupă a Angliei câștigată cu Chelsea. În plus a câștigat și Liga Campionilor de două ori. Cu FC Porto în 2004 și cu Inter Milano în 2010.

„Jose Mourinho este unul dintre cei mai de succes manageri în fotbal. Are o experienţă bogată, poate inspira echipe şi este un tactician foarte bun. A câştigat trofee la fiecare club unde a antrenat. Cred că va aduce energie şi încredere în vestiar”, a declarat Daniel Levy, preşedintele lui Tottenham.

Citește și: Irlanda de Nord U21 – Romania U21 0-0! Rădoi:”Jocul trebuia să fie altfel”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: