Redactia.ro
Home » Sport » Șoc în Anglia! Un fost fotbalist a fost atacat și jefuit!

Șoc în Anglia! Un fost fotbalist a fost atacat și jefuit!

Șoc în Anglia Rosenthal atacat

Șoc în Anglia. În ultima perioadă se petrec din ce în ce mai multe evenimente violente care au în centru fotbaliști. Ronny Rosenthal, fostul jucător al celor de la Liverpool a fost jefuit și bătut în propria casă. Hoții erau înarmați cu macete și cuțite. Cei 6 hoții care au intrat în casă erau mascați așa că fotbalistul în vârstă de 55 de ani nu îi poate identifica. Totul a durat câteva minute. Fostul jucător a fost bătut cu bestialitate de atacatori. Aceștia erau interesați se pare de colecția de ceasuri a israelianului. Hoții au luat bunuri în valoare de 20.000 de euro.

“Fostul jucător și actual impresar a fost lovit cu sălbăticie de mai multe ori, cu pumnii în față”, au scris cei de la The Sun.

Mesut Ozil și Sead Kolasinac, tentativă de jaf

În urmă cu mai bine de o săptămână, Mesut Ozil și Sead Kolasinac au fost atacați în plină zi mai mulți de motocicliști înarmați. Fotbaliștii se aflau într-o maşină Mercedes G Class 4×4 în momentul atacului. Ozile era la volan când au apărut persoanele pe scutere care au trecut la amenințări. Neamțul a coborât din bolid și a fugit spre cel mai apropiat restaurant pentru a cere ajutor. În schimb, bosniacul Sead Kolasinac, supranumit „tancul” de suporteri, a ieșit din bolid și i-a luat la bătaie pe atacatori. Camerele de supraveghere, l-au surprins pe fundașul lui Arsenal în momentul în care îl lovește cu pumnul pe unul dintre atacatori. Apoi îi aplică o stângă și celuilalt hoț.

Loading...