Redactia.ro
Home » Monden » Delia are conturile pe „0” după ce Răzvan Munteanu a investit prea mult în Crypto. Cine aduce de fapt bani în casa artistei 

Delia are conturile pe „0” după ce Răzvan Munteanu a investit prea mult în Crypto. Cine aduce de fapt bani în casa artistei 

GALERIE FOTO (2)

Cântăreața Delia este una dintre cele mai îndrăgite din România. Aceasta este căsătorită cu partenerul său de viață, Răzvan Munteanu, încă din anul 2012. Aparent, cei doi trec acum printr-un moment de cimpănă, după ce soţul artistei ar fi investit sume foarte mari de bani în tranzacționarea de cryptomonede și planurile acestuia nu au decurs așa cum și-ar fi dorit. Informații din presă arată că Răzvan Munteanu i-a golit conturile cântăreței, potrivit „Cancan.ro” Iată ce a declarat Delia despre soțul ei pe care mulți îl consideră „milionar”.

Delia are conturile pe „0” după ce Răzvan Munteanu a investit prea mult în Crypto

Delia ar fi rămas cu conturile bancare pe 0, după ce soțul ei, Răzvan Munteanu care îi este și manager ar fi pierdut sume enorme de bani pe tranzacționarea de cryptomonede, explică „Cancan.ro”

Cântăreaţa este foarte activă pe reţelele de socializare și își ține mereu fanii la curent. De curând a plecat într-un turneu și este pregătită să-și uimească fanii cu talentul său nemărginit, dar să încaseze și sume frumoase de bani, conform aceleași surse.

„S-a ajuns la Cluj!”, a anunțat artista, pe Instagram.

Sursa foto: Cancan.ro

Delia, despre cine aduce bani în casă 

Totodată, îndrăgita Delia le-a transmis fanilor săi un mesaj public pe rețelele sociale unde a punctat faptul că are stilul de viață pe care îl vedem afișat pe contul său, de zi cu zi, tocmai pentru că muncește enorm să aducă bani în familie. Aceasta a încercat să spulbere zvonurile referitoare la soțul ei, cum că ar fi „milionar”. 

„Îmi amintesc de glumele alea făcute la iUmor că soțul Deliei este milionar. Voi credeți că dacă era milionar, eu mai stăteam să îmi pierd nopțile la concerte? Să stau ore în șir în mașini?

Dacă e milionar, de ce fac asta de ani buni? De ce? Fac asta pentru că îmi întrețin familia, pentru că eu sunt milionarul în casă. Eu întrețin, eu pun pâinea pe masă. Eu”, a spus Delia, pe Instagram, relatează „Observator.ro”.

Soțul Deliei Matache are mai multe afaceri și este și managerul artistei

Răzvan Munteanu a început să facă bani din vânzarea unor produse cosmetice:

„Atâta timp cât un produs e bun, el poate să facă orice. Altfel, nu.

În orice am vândut, că am vândut produse cosmetice în primă fază, poate vi se pare că nu au legătură între ele, ca business.

Dar elementul comun este că eu am știut să fac ceva bine doar pentru că am avut produsul respectiv foarte bun.

Eu nu știu să fiu un bun producător, manager, dacă produsul cu care nu lucrez nu este unul foarte bun, a spus Răzvan Munteanu, potrivit „Libertatea”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: