Redactia.ro
Home » Monden » Delia, plimbare în parc la miez de noapte! Cu cine a fost surprinsă vedeta

Delia, plimbare în parc la miez de noapte! Cu cine a fost surprinsă vedeta

Delia, plimbare în parc la miez de noapte

Atunci când vine vorba de siluetă, Delia este mereu gată pentru un antrenament. Vedeta a fost fotografiată la o plimbare în parc în miez de noapte, și nu era singură.

Delia a mers la o plimbare în parc la miez de noapte

Delia este cunoscută ca fiind una dintre cele mai nonconformiste artiste de la noi din țară. Aceasta a făcut mereu ce a simțit și nu s-a ghidat după ce spune lumea. La fel este și cu antrenamentele. Deși are un corp de invidiat, vedeta a fost surprinsă noaptea trecută la o plimbare în parc din Capitală.

Potrivit paparazzilor spynews.ro, vedeta nu a fost singură, ci cu o foarte buno prietenă. Se poate ca Delia să-și fi început deja antrenamentul pentru următoarea destinație exotică?

Îmbrăcată de iarnă, cu o geacă super groasă și neagră, Delia și prietena sa au luat tot parcul la pas și s-au relaxat. Aceasta este o împătimită a zonelor de munte, iar fanii abia așteaptă să afle unde se pegătește să mai plece vedeta.

Nu există an fără vacanță

Delia este o artistă foate bine plătită în România. Împreună cu soțul ei au venituri care să le permită o viață de lux așa cum își doresc. Nu-i e rușine să recunoască că are haine de mii de euro și mai ales că toată lumea știe că iubește să călătorească în locuri extravagante.

În fiecare aceasta își organizează o nouă vacanță, fie că vorbim de una la plajă în Maldive sau poate chiar la munte la noi. Vedeta nu este pretențioasă, sigurul lucru care contează pentru ea este să plece câteva zile departe de haosul din București și de viața agitată de artistă.

Când nu este plecată într-o vacanță, vedeta alege să se recreeze în București, însă tot în natură. Delia merge des la plimbare în parc la miez de noapte.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: