Redactia.ro
Home » Monden » Delia vrea copii? Gina Matache, mama artistei, o dă de gol

Delia vrea copii? Gina Matache, mama artistei, o dă de gol

GALERIE FOTO (6) Delia vrea copii

Delia Matache este una dintre cele mai îndrăgite și talentate artiste din România.Mai mult, artista pare că îndrăgește copiii, dar se pare că nu este pregătită să devină mămică. Gina Matache, mama sa a spus care sunt adevăratele intenții ale cântăreței în legătură cu asta.

Delia vrea copii? Gina Matache, mama artistei, o dă de gol

Delia Matache, în vârstă de 38 de ani este fără doar și poate una dintre cele mai talentate artiste de la noi din țară. Cu toate că aceasta este înnebunită după cei doi nepoți ai săi, Delia nu are încă un copil. Dar mama sa, s-a decis să o dea de gol.

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Gina Matache a vorbit despre fiica sa mai mare, pe care a descris-o ca fiind o femeie rațională, și puternică. „Delia nu acceptă sfaturi. Este atât de cu capul pe umeri, încât indiferent ce furtuni ar veni peste ea, ea merge pe drumul ei drept. A avut bunul simț și și-a văzut de drum.”, a spus Gina Matache.

Referitor la căsnicia Deliei cu Răzvan Munteanu, Gina Matache a dezvăluit că cei doi au o relație specială, iar Răzvan o iubește foarte mult pe fiica sa. „Eu nu știu dacă cineva o înțelege și o iubește mai mult decât Răzvan. Eu nu i-am auzit să se contrazică niciodată. Nu am văzut un alt bărbat mai iubitor, atent și drăgăstuos. A răsplătit-o Dumnezeu din plin.”, a mai spus mama artistei.

Delia va deveni mămică?

Oana, sora mai mică a artistei are doi copii, pe care Delia îi iubește la nebunie. Se pare că artista a început să se gândească serios la ideea de a deveni mămică. Mama acesteia, a declarat că pentru moment, acest lucru ar însemna pentru Delia o pauză de la cariera mzuicală. „Ea nu știu dacă simte că îi lipsește un copil. Ea vede la Oana, i-ar plăcea, dar nu știe. Și dacă nu o fi, asta e. În viața asta trebuie să sacrifici ceva, ca să construiești altceva. Iar la ea chiar așa este. Pentru că văd. Ea nu se vede altfel. Lumea o judecă că e disperată după bani, dar nu are nicio treabă.”, a mai spus Gina Matache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: