Redactia.ro
Home » Monden »  Delia, probleme de sănătate înainte de concertul din Chicago: „Mă sperie!”

 Delia, probleme de sănătate înainte de concertul din Chicago: „Mă sperie!”

GALERIE FOTO (4)  Delia, probleme de sănătate înainte de concertul din Chicago: „Mă sperie!”

Delia, problema de sănătate înainte de concertul din Chicago a stârnit îngrijorare printre fanii săi. Artista și-a împărtășit îngrijorarea cu privire la stările de amețeală pe care le-a experimentat de la sosirea în Statele Unite ale Americii, generând speculații și preocupări legate de starea sa de sănătate.

 Delia, probleme de sănătate înainte de concertul din Chicago

Cu un turneu artistic în plină desfășurare și o serie de concerte programate în orașe precum New York, Chicago și Montreal, Delia se confruntă cu un obstacol neașteptat: probleme de sănătate. Acestea au devenit evidente odată ce artista a început să împărtășească detalii despre stările de amețeală inexplicabile pe care le-a experimentat de la sosirea sa în Statele Unite.

Deși își planificase turneul cu grijă și a luat măsuri pentru a se asigura că își menține sănătatea, stările de amețeală persistente au adus o nouă dimensiune de îngrijorare. Delia a mărturisit că aceste amețeli sunt destul de ciudate, apărând la intervale regulate și durând doar câteva secunde de fiecare dată. De-a lungul zilei, simptomele se repetă, ceea ce a dus la o creștere a anxietății sale legate de starea sa de sănătate.

Delia: „Mă sperie!”

Încercând să își găsească răspunsuri și să amelioreze simptomele, Delia a recurs la achiziționarea de medicamente și chiar la un tensiometru pentru a monitoriza tensiunea arterială. Cu toate acestea, stările de amețeală persistă, lăsând-o pe artistă într-o stare de neliniște și îngrijorare.

„De vreo două zile eu amețesc și nu se știe de ce. Am niște amețeli foarte ciudate, seamănă cu amețelile alea când te dai jos brusc din pat. Doar că eu le am pe tot parcursul zilei și durează câteva secunde și sunt o dată la cinci minute. Sunt bine, nu vă faceți griji. (…) Amețelile pe care le am durează două-trei secunde, sunt toată ziua, o dată la cinci minute și e ca un val de amețeală care pleacă din cap și nu pot să îmi explic ce e, n-am avut niciodată nicio amețeală. Eu n-am nimic niciodată, asta e faza care mă sperie. Jet lag la cinci zile după ce am ajuns în America? Dacă era jet lag, de ce n-am avut în primele zile? Și dorm bine, m-am hidratat bine, am luat B-uri, fier, am luat de toate. Amețelile astea le am de o zi jumate, sunt foarte ciudate, nu le înțeleg”, a spus Delia pe Instagram.

Cu toate că a abordat subiectul cu un strop de umor, remarcând similitudinea amețelilor cu scenele din documentare despre paraziți cerebrali, Delia a subliniat faptul că problema îi provoacă o teamă legitimă. Cu sprijinul fanilor și al echipei sale, speră să găsească rapid soluții pentru a-și recăpăta starea de sănătate optimă și pentru a putea continua turneul fără întârzieri sau complicații suplimentare.

„E ca un val de amețeală care pleacă din cap. Nu pot să îmi explic ce e, nu am avut niciodată nicio amețeală. Mă gândesc că dacă am un vierme d-ăla-n cap cum vezi în documentare. A avut un băiat după ce a băut apă de nu știu unde sau a mâncat legume și nu le-a spălat. A avut un vierme în cap și într-o săptămână hap”, a concluzionat artista.

Sursa foto: Instagram

În ciuda obstacolului neașteptat, Delia își exprimă determinarea de a-și îndeplini angajamentele față de fanii săi și de a oferi spectacole de neuitat în cadrul turneului său american. Cu toate acestea, îngrijorarea rămâne în rândul fanilor, care își doresc să vadă artista lor preferată revenind la starea de sănătate optimă și strălucind pe scenă, așa cum o face de obicei.

 

Sursa foto: Instagram

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: