Redactia.ro
Home » Monden » Demi Moore, imagini de senzație la mare. Cine sunt cei doi bărbați alături de care se relaxează în Croația

Demi Moore, imagini de senzație la mare. Cine sunt cei doi bărbați alături de care se relaxează în Croația

GALERIE FOTO (6) Demi Moore, imagini de senzație la mare

Demi Moore, imagini de senzație la mare. Celebra actriță se relaxează în Croația alături de doi prieteni. Demi și-a arătat corpul incredibil purtând un costum de baie extrem de sexy. Cine sunt cei doi masculi cu care actrița și-a petrecut vacanța?

Demi Moore, imagini de senzație la mare. Cine sunt cei doi bărbați alături de care se relaxează în Croația

Demi Moore, imagini de senzație la mare. Este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe de la Hollywood, iar la 58 de ani arată incredibil. Demi Moore, căci despre ea este vorba, are un trup de invidiat și nu se ascunde să se afișeze cu el ori de câte ori are ocazia. Recent, actrița a fost surprinsă în timp ce se relaxa în Croația. Aceasta apare în costum de baie, etalându-și formele perfecte, în timp ce discuta cu prietenii săi, floralul Eric Buterbaugh și cinematograful Patrick Hilgart. Demi Moore a profitat din plin de soare pentru a-și arăta trupul bine tonifiat. Acesta părea apropiată de bărbatul mai tânăr, actrița fiind foarte zâmbitoare și bucuroasă. Nu ar fi pentru prima oară când vedeta ar fi într-o relație cu un bărbat mai tânăr decât ea. Demi a avut o relație de câțiva ani cu actorul Ashton Kutcher, mai mic cu 15 ani.

În urmă cu câteva sâptămâni, Demi Moore a mers în vacanță cu fiicele sale în Grecia, unde s-a distrat de minune. Recent, Moore și cele trei fiice ale sale au prezentat o campanie pentru marca de îmbrăcăminte de plajă. în care au modelat o varietate de costume de baie. Actrița le-a dezvăluit fanilor săi metoda care o ajută să își mențină în formă acei mușchi abdominali. „Cincisprezece minute la nivelul 1 este fezabil… nu? Eu trag de timp!” a scris Demi într-o postare în care arată ce mișcări o ajută să se mențină în formă. Înainte de a poza goală penru coperta revistei Harper’s Bazaar de anul trecut, Demi a spus că s-a antrenat intens, iar dansul a fost unul dintre excercițiile sale preferate.

Demi Moore, despre operațiile estetice

Demi Moore a șocat pe toată lume după ce a pășit pe podiumul de la Paris Fashion Week, unde a deschis prezentarea de modă Fendi, purtând o creație din colecția Primăvară-Vară 2021. Acesta a apărut într-o bluză neagră de satin, care îi evidenția decolteul, iar la puțin timp au apărut pe Twitter comentarii în care se vorbea despre transformările suferite de actriță la nivelul feței. Demi Moore a negat tot timpul că ar fi apelat la botox sau alte tipuri de intervenții estetice. „Este total neadevarat. Nu m-am operat niciodata, insa nu-i judec pe cei care recurg la astfel de trucuri. Daca acest lucru le face bine, nu vad care e problema. Pe mine insa nu ma incanta ideea sa ma operez pentru a opri procesul imbatranirii. Acest lucru nu m-ar face fericita. In ziua in care voi plange pentru ca nu mai arat bine, probabil ca voi apela la o operatie. Acum prefer sa-mi arat varsta, nu sunt disperata sa arat ca la ca 30 de ani‘, marturisea Demi în urmă cu câțiva ani.

Specialiștii au analizat transformările actriței și sunt de părere că aceasta a suferit nu mai puțin de 40 de intervenții estetice. Potrivit Dailymail, actrița și-a făcut mai multe operații estetice la sâni, lifting facial, liposucții, și-a mărit buzele, și-a corectat ridurile din jurul ochilor, dar și forma nasului.

Demi Moore transformare
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: